România, promovată la Istanbul, în cadrul expoziției Congresului Mondial al Petrolului

Redactia -

România, promovată la Istanbul, în cadrul expoziției Congresului Mondial al Petrolului

România este promovată la Istanbul, în cadrul expoziției Congresului Mondial al Petrolului, care se desfășoară în perioada 9 – 13 iulie 2017, în Turcia. 

Delegația oficială a României este condusă de secretarul de stat în Ministerul Energiei, domnul Iulian-Robert Tudorache.

CONPET S.A., operatorul Sistemului Național de Transport (SNT) prin conducte al țițeiului, condensatului și gazolinei, este compania care reprezintă România la expoziția Congresului Mondial al Petrolului, delegația fiind condusă de domnul inginer Liviu ILAȘI, director general și membru al Consiliului de Administrație.

Cu ocazia inaugurării oficiale a expoziției, la standul României au fost prezenți domnul Iulian-Robert Tudorache, secretar de stat în Ministerul Energiei; Excelența Sa, Gabriel Șopandă, ambasadorul României în Republica Turcia; Berat Albayrak, Ministrul turc al Energiei și Resurselor Naturale, precum și alte oficialități de rang înalt.

Congresul și expoziția Mondială ale Petrolului se desfășoară sub înaltul patronaj al Președinției Republicii Turcia.

,,Punți către viitorul energetic” este tema Congresului Mondial, ideea fiind reiterată de către președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, la deschiderea oficială a evenimentului.

Astăzi, în prima zi a lucrărilor, au luat cuvântul domnul Jozsef Toth, președintele Consiliului Mondial al Petrolului; domnul Boyko Borisov, primul-ministru al Bulgariei; domnul Aleksandar Vučić, președintele Serbiei; domnul Ilham Aliyev, președintele Republicii

 

Azerbaijan; domnul Binali Yildirim, primul-ministru al Republicii Turcia; domnul Dr. Berat Albayrak, Ministrul turc al Energiei și Resurselor Naturale.

CONPET S.A. este povestea de succes a Statului Român cu o valoare recunoscută pe piața de capital din România și străinătate, datorată unui management performant, care a îndeplinit standardele de excelență impuse de Bursa de Valori București, a administrat corect și eficient afacerea și a reușit să asigure un nivel înalt de transparență și vizibilitate în rândul acționarilor și investitorilor din afara țării.

Acțiunile CONPET S.A. sunt listate pe piața reglementată administrată de Bursa de Valori București (BVB), iar din anul 2017 societatea noastră este inclusă în 7 din cei 9 indici ai

BVB, care reflectă evoluția celor mai tranzacționate companii listate la BVB și certifică respectarea principiilor de guvernanță corporativă în România.

 

,,Obiectivul major al CONPET, pentru perioada următoare, este reprezentat de interconectarea Sistemului Național de Transport al țițeiului la nivel regional cu statele membre UE. În acest context, Congresul Mondial al Petrolului reprezintă, pentru noi, atât oportunitatea de a ne mări atractivitatea investitorilor la nivel internațional, precum și cadrul în care vom continua demersurile extinderii SNT în afara granițelor țării noastre” – Liviu ILAȘI, Director General CONPET S.A.

Continuăm în spiritul celor trei valori care reprezintă fundamentul companiei noastre: TRADIȚIE, SUFLET, ENERGIE!

Cele trei valori particulare care ne ghidează activitatea au făcut ca astăzi să vorbim despre CONPET ca despre un exemplu de management profesionist care continuă și se dezvoltă în fiecare zi!

 

CONPET S.A.

SERVICIUL COMUNICARE ȘI RELAȚII PUBLICE