România „U 18” a ratat și șansa revanșei în fața Slovaciei! Petroliștii Ianis Stoica și Mario Bratu au contribuit la golurile învinșilor

Dragos Trestioreanu -

România „U 18” a ratat și șansa revanșei în fața Slovaciei! Petroliștii Ianis Stoica și Mario Bratu au contribuit la golurile învinșilor

Nici în al doilea meci amical, desfășurat joi, 24 octombrie 2019, tot pe terenul de iarbă naturală de la CNF Buftea, România „U 18” nu a reușit a se impune în dauna selecționatei similare a Slovaciei. După 1-2, marți, 22 octombrie, a venit 2-4, joi, fiecare echipă națională dublându-și, după cum se observă, numărul de goluri bifate față de cel dintâi amical. Titulari în acest joc, petroliștii Ianis Stoica (foto, cu numărul 7 pe tricoul galben) și Mario Bratu l-au început pe al doilea pe bancă, intrând în minutele 53, respectiv 73. În perioada în care au fost pe teren fiecare a obținut o lovitură de la „11 metri”, ambele fiind transformate de Ovidiu Perianu, de la FCSB, în minutele 81 și 87. Perianu a fost căpitan din prima partidă-test, dar la a doua a intrat, și el, în repriza secundă, ca și Stoica și Bratu. Reamintesc că și la primul eșec Stoica obținuse o lovitură de pedeapsă, pe care însă a ratat-o.

Juniori ai Slovaciei „U 18”, care punctaseră și în meciul precedent, au „recidivat” acum: Tomáš Suslov (40 și 66, din penalti) și Alex Javro (62; foto, cu numărul 2 pe șortul albastru). Tabela a fost închisă, în prelungirile dictate de arbitru, de către Matus Repa (90+5). După cum se observă, slovacii au condus iar cu 1-0, la pauză, au mărit ecartul, la reluare, până la trei lungimi, cu una mai mult decât marți, tinerii români au redus din scor, cam târziu, e drept, iar mijlocașul de bandă stângă de la echipa de 18 ani a Atalantei a rezolvat conturile în finalul finalurilor.

Iată și formațiile folosite de selecționerii Daniel Oprescu și Stanislav Macek în cel de-al doilea meci amical dintre echipele naționale „U 18” ale României și Slovaciei: Opric – Iana (73 – Pascu), Chilili (67 – Vita; 73 – Tălmaciu), Mitran, Ilie – Bako (67 – Perianu), Derbac (46 – Botond) – Bălan (73 – Vasluian), Pănoiu ( 53 – Stoica), Bani (cpt; 73 – Bratu) – Tanasă (46 – Suciu), respectiv Fruhwald – Geschwandtner (76 – Olejnik), Redeky, Sivon, Kohut – Balaz – Javro (71 – Repa), Piliar, Csaba (71 – Szetei), Suslov (cpt; 80 – Selecky) – Stefancin (46 – Majkut).

Foto: Facebook și www.frf.ro