Gazeta de Prahova

Rosal i-a lăsat pe ploieşteni cu gunoiul neridicat de Crăciun

Știri

Daniel Dimache

Rosal şi-a păstrat şi de Crăciun obiceiul prost de a întârzia cu zilele ridicarea gunoiului în Ploieşti şi nu numai. Străzi întregi din Ploieşti care sunt pe grafic lunea şi marţea pentru ridicarea gunoiului menajer au fost lăsate pur şi simplu cu mizeria stivă la porţile cetăţenilor. Oamenii şi-au dorit ca gunoierii de la Rosal să-i „colinde”, unii chiar pregătiseră pacheţele în caz că ar veni în ajun sau în ziua de Crăciun, dar nimic nu s-a întâmplat. E clar că societatea de salubrizare nu mai face faţă şi autorităţile publice ar trebui să facă ceva în acest sens, să aducă o firmă de Doamne-ajută, care e în stare să preseteze serviciul fără să îşi bată joc de banii ploieştenilor şi ai altor prahoveni. 

Fotografia a fost făcută în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, în Cartierul Dorobanţul, pe o stradă unde Rosal avea în grafic să ridice gunoiul lunea.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline