Rost de galop de sănătate, astăzi, pentru „bufnițe”, la sala Olimpia! CS Activ-Prahova Ploiești joacă acasă cu „lanterna roșie”

Dragos Trestioreanu -

Rost de galop de sănătate, astăzi, pentru „bufnițe”, la sala Olimpia! CS Activ-Prahova Ploiești joacă acasă cu „lanterna roșie”

Astăzi, 5 octombrie 2029, în curând, mai precis de la ora 16.00, la sala Olimpia, divizionara secundă feminină de handbal CS Activ-Prahova Ploiești, finanțată din acest sezon de către Consiliul Județean Prahova, de la meciuri nelipsind președintele Bogdan Toader, o va primi pe ultima clasată din Seria C a Diviziei A, CSU Târgoviște. Dacă prahovencele se pot lăuda cu ocuparea ultimei trepte a podiumului, după două victorii și o înfrângere, în primele trei partide din acest sezon, adversarele din județul vecin au pierdut toate partidele disputate până în prezent. În astfel de condiții, este de presupus că, azi, e rost, la „Olimpia”, de un… galop de sănătate pentru Ionela Leuștean și celelalte „bufnițe”, în vederea consolidării locului din partea de sus a ierarhiei diviziei secunde.

Între timp, în frunte cu antrenorul principal Florin Ciupitu, câteva dintre componentele lotului echipei CS Activ-Prahova Ploiești au făcut o vizită la o școală din oraș, pentru a le vorbi copiilor despre frumusețea sportului cu mingea mică și farmecul practicării sale. Astfel, la club se pregătește viitorul, cu speranța că se va putea lărgi procesul de selecție al viitoarelor handbaliste. Este o inițiativă bună, mai ales acum la început de an școlar. Cu siguranță că, dintre copiii care au ascultat cuvântul antrenorului și al jucătoarelor, destui se vor regăsi, astăzi, în sală, la partida contra formației CSU Târgoviște.

Există speranța ca, la finele acestei etape, cea de-a IV-a, în urma bifării unei victorii absolut așteptate, CS Activ-Prahova să poată egala la puncte una dintre cele două trupe de deasupra sa din clasament, care au adunat maximum de puncte, după trei jocuri. Șansele cele mai mari pentru „bufnițe” ar fi acelea de a le depăși pe fetele de la CSM Târgu Jiu, oaspete ale unei echipe valoroase, lider în acest moment, la golaveraj, CS Mioveni 2012. Gorjencele au, acum, o diferență de goluri mai mică decât prahovencele.

Foto: Facebook CS Activ-Prahova Ploiești