Război între PDL şi PSD Prahova pe seama incidentului de la meciul Petrolul – Steaua

Redactia -

Război între PDL şi PSD Prahova pe seama incidentului de la meciul Petrolul – Steaua

 

Război al declaraţiilor între conducerile organizaţiilor judeţene ale PDL şi PSD. Pretextul nu este altul decât incidentul petrecut, duminică seara, pe stadionul „Ilie Oană”, la meciul Petrolul –  Steaua. PDL acuză PSD Prahova că susţine firma care se ocupa de securitatea la meciurile susţinute pe arena ploieşteană, în timp ce PSD susţine că democrat-liberalii prahoveni s-au aliat cu huliganii, „inclusiv prin antrenamente la galeria de fotbal”. Dar iată cum sună comunicatele de presă emise de către organizaţiile mai sus amintite:

 

 

PDL Prahova: Firma Galant Security are spatele politic asigurat de PSD

 

Organizaţia Prahova a Partidului Democrat Liberal a luat act de afirmaţiile preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, prin care acesta recunoaşte că societăţile care au contract cu instituţiile aflate în subordinea Consiliului Judeţean au nevoie de ‘un sprijin politic important’. 

Potrivit lui Mircea Cosma, firma Galant Security are contracte de pază cu parcurile industriale din judeţul Prahova, societăţi la care acţionar unic este Consiliul Judeţean Prahova pe care îl conduce. Singura concluzie pe care o putem trage este că susţinătorii politici ai firmei Galant Security sunt chiar Mircea Cosma şi partidul din care face parte (PSD).Constatăm că Mircea Cosma are, după 20 de ani, un moment de sinceritate în care recunoaşte că singura politică pe care o practică PSD în administraţia publică este aceea de a încredinţa contractele cu statul pe criterii de clientelism politic. Îi cerem domnului Mircea Cosma să renunţe la aceste practici cu care PSD ne-a obişnuit în mod constant şi să ne dezvăluie şi alte contracte pe care le-a atribuit prietenilor săi politici.

Organizaţia PDL Prahova

 

 

 

psd

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, dl. Mircea Cosma, a luat act cu indignare de comunicatul de presă al PDL Prahova din data de 1 noiembrie 2011, care este bazat în totalitate pe informaţii false. Firma Galant Security nu are niciun contract de pază cu parcurile industriale la care Consiliul Judeţean Prahova este unic acţionar, iar preşedintele Mircea Cosma nu a făcut niciodată o declaraţie în acest sens.În lipsă de alte activităţi, constatăm că PDL Prahova practică dezinformări propagandistice în spiritul promovat de Goebbels. Cel mai bine ar fi ca PDL Prahova să recunoască faptul că s-a aliat cu huliganii, pregătindu-şi astfel echipa de şoc pentru alegeri, inclusiv prin antrenamente la galeria de fotbal”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, dl. Mircea Cosma.

 

BIROUL DE PRESĂ

PSD PRAHOVA