Răzbunare de nevastă? A furat cazanul de ţuica şi l-a dus la fier vechi

Redactia -

Dosare penale întocmite pentru furt de obiecte metalice în vederea valorificării la centre de colectare a materialelor reciclabile.

 

* La data de 12.01.2012, Secţia de Poliţie Rurală nr. 10 Slănic a fost sesizată prin S.N.U.A.U. “112” despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în curtea unei locuinţe din comuna Bertea şi au sustras mai multe obiecte metalice, printra care şi un cazan de distilare a băuturilor alcoolice. Poliţiştii au demarat cercetările, şi au identificat-o ca principală suspectă de comiterea faptei pe S. Luminiţa, de 35 ani, din comuna Aluniş, care valorificase bunurile sustrase la un centru de colectare a materialelor reciclabile. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

* O patrulă de siguranţă publică l-a depistat ieri în Urlaţi pe O. Constantin, care transporta cu o căruţă 12 bucăţi de ţeavă metalică, cărora nu le putea justifica provenienţa. Din cercetări a rezultat că bunurile respective fuseseră sustrase din incinta unei societăţi comerciale din domeniul industriei petroliere, motiv pentru care suspectului i-a fost întocmit dosar penal.