Răzvan Lucescu, fără Toto Tamuz și Pablo de Lucas la Chiajna. De urmărit care va fi… Viitorul imediat al trupei „lupilor”!

Redactia -

Răzvan Lucescu, fără Toto Tamuz și Pablo de Lucas la Chiajna. De urmărit care va fi… Viitorul imediat al trupei „lupilor”!

SC FC Petrolul a organizat, din nou, o conferință de presă ce prefațează un meci din deplasare, în Ilfov, de data aceasta la complexul sportiv al FRF de la Mogoșoaia, adică tocmai în județul în care va avea loc și confruntarea cu Viitorul Constanța, programată la Chiajna, duminică, 11 mai 2014, de la ora 22.00, în direct pe „DigiSport 1”. Potrivit www.fcpetrolul.ro, antrenorul principal Răzvan Lucescu (foto, gesticulând pe parcursul jocului contra Concordiei; www.gsp.ro) nu s-a arătat atât de nemultțumit de ora la care se va desfășura partida, una ce se va încheia aproape de miezul nopții de duminică spre luni, ci mai degrabă că se va reveni pe o suprafață de joc de o foarte proastă calitate, acolo unde nu numai că s-a accidentat grav Laurențiu Marinescu, acum un an, ci s-a bifat și o remiză, în disputa cu trupa locală, Concordia. de data aceasta, petroliștii vor oferi replica Viitorului, „gazdă” tot pe același stadion și în mare foame de puncte, pentru evitarea, al doilea sezon consecutiv, a retrogradării în eșalonul secund.

Deși se declară optimist în privința abordării duelului cu echipa patronată de Gheorghe Hagi, bazându-se pe tonusul bun al jucătorilor săi, pe seria lungă de invincibilitate și, mai ales, pe ultimele cinci victorii consecutive, patru la rând cu scorul de 3-0, Lucescu jr. are însă și unele probleme importante de efectiv. Urmează astfel a lipsi cert Toto Tamuz, după accidentarea la umăr suferită la meciul de acasă cu FC Vaslui, și Pablo de Lucas, care acuză dureri la adductori. Titulari importanți și în mare formă, Tamuz și de Lucas vor fi absențe destul de greu de suplinit la partida cu Viitorul, care va avea loc după ce a Astrei Giurgiu,  terenul formației FC Botoșani (18.00). Astfel, se va ști, la zece noaptea, când se va auzi primul fluier al disputei cu dobrogenii, de ce rezultat ar avea nevoie Petrolul, pentru a se menține pe poziția secundă, ultimul obiectiv asumat de club. Altfel, deocamdată, Răzvan Lucescu nu a dorit să facă niciun comentariu cu privire la derbiul cu Steaua – care se va desfășura cu casa închisă, cele 8.000 de bilete scoase la vânzare epuizându-se într-o zi și jumătate! -, gândindu-se doar la meciul de mâine. Asta deoarece, așa cum se spune, cel mai important joc este cel care urmează, adică acel contra Viitorului Comnstanța.