Răzvan Tănase a devenit deputat independent. Parlamentarul a aflat din presă că a fost exclus din UNPR

Redactia -

Răzvan Tănase a devenit deputat independent. Parlamentarul a aflat din presă că a fost exclus din UNPR

Răzvan Tănase a fost exclus din UNPR, au anunţat, astăzi, mai multe publicaţii. Motivul pentru care deputatul de Prahova a fost dat afară este acela al „lipsei de activitate politică”. Culmea este că Răzvan Tănase a aflat din mass-media că nu mai face parte din UNPR, fiind exclus, după cum declară acesta printr-un comunicat de presă, fără ca măcar să fie înştiinţat despre acest lucru. Iată cum comentează deputatul decizia UNPR de a-l da afară din partid:

„Astazi, 20 noiembrie 2014, am aflat din presa ca am fost exclus din UNPR, motivul fiind, din cate inteleg din comunicatul dat catre mass-media, slaba implicare in activitatea partidului. Curios este faptul ca la sedinta din data de 19 noiembrie 2014 cu cele doua grupuri parlamentare nu s-a discutat nimic de acest lucru, ba mai mult, nici unui coleg nu i s-a dat cuvantul, in cele 25 de minute vorbind doar conducerea partidului. Poate a deranjat declaratia mea politica din dimineata aceleiasi zile, avand in vedere si interpelarea depusa pe aceeasi tema cu mult timp in urma. Avand in vedere ca pana la ora 17.30 am fost impreuna cu fostii mei colegi si nu mi s-a comunicat o astfel de decizie, nu pot decat sa le multumesc pentru efortul depus …de a munci si noaptea!

Imi pare rau ca declaratia politica depusa de catre mine marti, 18 noiembrie 2014, la Camera Deputatilor i-a iritat atat de tare pe colegii mei care se pare ca nu au inteles in mod obiectiv mesajul pe care eu l-am transmis cu toata sinceritatea. Poate ar fi bine ca atunci cand gresim sa ne cerem scuze, indiferent de functia detinuta si nu sa ne suparam atunci cand colegii iti atrag atentia ca ai gresit.

Referitor la “slaba activitate“, aceasta se poate vedea pe site-ul Camerei Deputatilor. Oare declaratiile politice in care se spune adevarul sunt catalogate de catre organizatia UNPR Prahova ca fiind ”slabe”?

Oricum, incepand cu data de 19 noiembrie 2014, am decis sa imi continui activitatea in Parlamentul Romaniei ca deputat independent.

Pe alegatorii mei doresc sa-i asigur de faptul ca acesata schimbare nu va influenta sub nici o forma implicarea mea in lupta pentru o viata mai buna si ducerea la bun sfarsit a planurilor pe care mi le-am propus pentru colegiul pe care il reprezint.”