S-a amânat sine die (și) ședința AGA de la Petrolul, programată în ziua Sfintei Treimi! O mai fi timp destul pentru ceva foarte serios?

Dragos Trestioreanu -

S-a amânat sine die (și) ședința AGA de la Petrolul, programată în ziua Sfintei Treimi! O mai fi timp destul pentru ceva foarte serios?

Când s-a stabilit data de 17 iunie 2019 pentru ședința AGA a ACS Petrolul 52 Ploiești, la 16 zile distanță de ultimul meci al echipei antrenate, atunci, de Gheorghe Mulțescu, cel pierdut acasă cu nou-promovata Academica Clinceni, mai mult ca sigur că s-a știut că în acea zi va fi Sărbătoarea Sfintei Treimi, iar unii dintre votanți fiind greu de crezut că ar fi fost pe acasă, urmând să vină cert la întâlnire. Astfel încât, cum era de așteptat, s-a anunțat astăzi, 17 iunie, că ședința cu pricina a fost amânată sine die, iar odată cu aceasta, și schimbările din organigramă, plus alegerea viitorului președinte executiv, a noului antrenor principal și al staff-ului acestuia, Mulțescu senior fiind anunțat abia în dimineața zilei de 13 iunie că nu va mai fi tehnicianul trupei „lupilor”! Iată care a fost anunțul prin care – se precizează că și, inclusiv, suporterii și-au dat acordul – ședința de azi a fost amânată, fapt adus la cunoștința tuturor fanilor Petrolului: „Întâlnirea Asociaților Susținători ai FC Petrolul Ploiești, din data de astăzi, 17.06.2019, va fi reprogramată la o dată ce va fi anunțată ulterior. Motivul acestei amânări este reprezentat de lipsa cvorumului, majoritatea Asociaților Susținători fiind plecați din localitate. Propunerea de amânare a fost deja comunicată și agreată cu toți Asociații Susținatori”. Deci, e clar,toată lumea a fost de acord!

Acum, s-ar pune totuși problema când va fi reprogramată întâlnirea, ciclul normal de pregătire pre-competițională al unei echipe fiind de cinci-șase săptămâni, iar campionatul Ligii a II-a va debuta pe 3 august. Automat, până la startul pregătirilor, să zicem pe 25 iunie, ar mai fi timp foarte puțin pentru a se alege staff-ul executiv, cel tehnic, lotul (dacă mai sunt, acum, maximum 10 jucători sub contract, majoritatea juniori și foarte tineri!) și locul cantonamentului. Nota bene, de exemplu, proaspăta promovată Rapid București, despre care specialiștii înclină să creadă că va fi principala candidată la unul dintre locurile direct promovabile, 1 sau 2, a demarat deja antrenamentele. Alte echipe care tind, și ele, spre accederea în Liga 1, vara viitoare, au antamat deja o serie de achiziții. Să ajungă oare… cel de pe urmă cel dintâi? Asta deoarece, mai mult ca sigur, FC Petrolul va fi ultima grupare care va relua pregătirile! Dar, cine știe?, poate se cunoaște mai bine ce se poate face!

Foto: Facebook și www.fcpetrolul.ro