S-a dat startul la vânzarea biletelor pentru finala Cupei României, dintre Petrolul şi CFR Cluj

Redactia -

S-a dat startul la vânzarea biletelor pentru finala Cupei României, dintre Petrolul şi CFR Cluj

Siteul SC FC Petrolul Ploieşti a anunţat începerea operaţiunii de vânzare a biletelor pentru finala Cupei României-Timişoreana, din data de 1 iunie 2013, ora 20.45, de pe „Arena Naţională” (Foto: www.antena3.ro), dintre echipa „lupilor” şi CFR Cluj. Astfel, vineri, 24 mai, acestea se distribuie exclusiv abonaţilor de pe arena Ilie Oană, programul orar fiind următorul: 10.00-20.00. De sâmbătă, se vor pune în vânzare, zilnic, tot între orele 10.00 şi 20.00, şi pentru cei care nu abonamente.

Iată, ma jos, preţurile de la tichetele pentru finală, potrivit www.fcpetrolul.ro:

Peluza Nord inel 3: 15 lei;
Peluza Nord – inel 1 şi 2: 20 lei;

Tribuna Est (tribuna a II-a) – inel 1: 40 lei;
Tribuna Vest (Maior Coravu) – inel 2: 100 lei;
Tribuna Vest (Maior Coravu) – VIP II: 250 lei;
Tribuna Vest (Maior Coravu) – VIP I: 300 lei;
Loc în lojă: 800 lei.

Acelaşi site a mai făcut şi unele precizări referitoare la distribuirea biletelor pentru finală:

Biletele pentru loje şi pentru sectoarele VIP pot fi achiziţionate de la sediul clubului SC FC Petrolul Ploieşti (stadionul Ilie Oană, intrarea prin strada Latină). Tot la sediul clubului vor fi onorate comenzile mai mari de 100 de bilete, pentru societăţi omerciale sau alte asociaţii;

sigla_frfBiletele nu se vor vinde pe baza Buletinului/Cărţii de Identitate, locurile nu vor putea fi alese (biletele vin direct tipărite de la Federaţia Română de Fotbal) şi nu va exista limită în ceea ce priveşte numărul de tichete ce pot fi achiziţionate. Cum, probabil, vor exista şi eventuali „amatori” care se gândesc să realizeze un profit de pe urma acestui eveniment sportiv major, SC FC Petrolul Ploieşti îi asigură pe suporterii echipei noastre că vor exista bilete suficiente pentru toţi cei interesaţi, făcând un apel către aceştia să-şi procure tichetele DOAR pe căile oficiale de comercializare;

sigla_cupa_romaniei-timisoreana– Asociaţia “Lupii Galbeni”, a suporterilor, îi informează pe cei interesaţi că pot achiziţiona, separat, tricouri personalizate pentru acest eveniment (preţ: 15 lei) şi, totodată, mai pot opta pentru varianta transport CFR (preţ: 16 lei). Biletele vor fi procurate direct de la reprezentanţii Asociaţiei “Lupii Galbeni”, de la sala de conferinţe a stadionului Ilie Oană.

De subliniat că organizarea finalei Cupei României le aparţine exclusiv Federaţiei Române de Fotbal şi firmei distributioare de bere „Timişoreana”, sponsor al competiţiei KO, Petrolul având dreptul, prin tragere la sorţi, să fie trecută prima pe tabela de marcaj şi să-şi aleagă echipamentul în care va aborda meciul.

UPDATE. Referitor la procedura de vânzare a biletelor pentru finala Cupei României, SCFC Petrolul Ploieşti face următoarele precizări: cota alocată clubului nostru de către Federaţia Română de Fotbal a fost următoarea:
– pentru Tribuna a II-a:
Inelul 1 – 4339 bilete;
Inelul 2 – 1275 bilete
– pentru Peluză:
Inelul 1 – 4605 bilete
Inelul 2 – 1898 bilete
Inelul 3 – 6243 bilete
– pentru Tribuna I:
Inelul 2 – 600 bilete
Din totalul tichetelor alocate pentru Tribuna a II-a, astăzi, 24 mai 2013, au fost puse în vânzare bilete pentru abonaţi, pentru Asociaţia „Lupii Galbeni”, asociaţie a suporterilor, precum şi pentru mai multe societăţi comerciale, marea majoritate dintre acestea fiind partenere ale SC FC Petrolul Ploieşti, faţă de care clubul nostru are anumite obligaţii contractuale. }n acela;i timp, to la Tribuna a II-a au fost rezervate circa 500 de bilete pentru copiii legitimaţi la Centrul de Copii şi Juniori şi, fireşte, pentru însoţitorii acestora.
Precizăm faptul că membrii Asociaţiei „Lupii Galbeni” au primit biletele în sectoarele centrale ale Tribunei a II-a (112, 113, 114 şi 115), clubul încercând, astfel, să-şi răsplătească suporterii fideli. Din păcate, din cauza numărului limitat de bilete pus la dispoziţie de către Federaţia Română de Fotbal pentru Tribuna a II-a, n-au putut fi onorate în totalitate cererile abonaţilor SC FC Petrolul Ploieşti.
Ţinând cont de interesul major manifestat de către suporterii ploieşteni pentru achiziţionarea de bilete la Tribuna a II-a, clubul nostru a solicitat Federaţiei Române de Fotbal deschiderea Inelului 3, un răspuns în acest sens urmând să fie comunicat în cursul zilei de luni.
 La această oră, la casele de bilete ale stadionului „Ilie Oană” mai sunt disponibile bilete la Peluză – Inelul 3 (15 lei), la Tribuna I – Inelul 2 (100 lei) şi în sectorul VIP1 (300 lei), până acum fiind vândute peste 14.000 de bilete. Vă mulţumim pentru înţelegere!