S-a deschis al doilea fanshop al SC FC Petrolul, la parterul peluzei galeriei „lupilor”

Redactia -

S-a deschis al doilea fanshop al SC FC Petrolul, la parterul peluzei galeriei „lupilor”

Luni, 9 septembrie 2013, spre seară, în prezența a peste 200 de suporteri de toate vârstele ai echipei de suflet a ploieștenilor, Petrolul, a fost deschis al doilea fanshop al clubului, după cel inaugurat în mall-ul Winmarkt Grand Center, în mandatul fostului manager general Vivi Răchită. Elementul comun a fost Alexandru Crângu, prezent și atunci, și acum la fața locului, fostul președinte și actualul director executiv având un mare merit în privința lansării acestor magazine. Între timp, la cel de la Winmarkt s-a renunțat, dar urmează a mai fi deschis încă unul – la Ploiești Shopping City, în cartierul Albert. Noul fanshop se află în administrarea unui dealer al furnizorului de echipament al SC FC Petrolul, firma Puma, care va contribui la bugetul clubului din profitul realizat ca urmare a vânzării produselor având inscripționată sigla clubului găzarilor. Tot acesta va achita și chiria spațiului închiriat de la Societatea de Gospodărie Urbană. În magazin, nu sunt expuse doar produse sportive cu însemnele Petrolului, ci și altele ale aceleiași firme de echipament mai sus-amintită, care le va valorifica spre câștigul propriu.

La inuagurare au fost prezenți din partea Petrolului, în afara directorului executiv Alexandru Crângu, team managerul Cristian Vlad, căpitanul Laurențiu Marinescu, însoțit de simpatica sa fetiță de 1 an și două luni, Sara, un pic speriată de afluența din zonă a amatorilor de shopping, Alexandru Benga, venit cu soția și fiica lor de 11 luni, Natalia, foarte îndrăzneață, Guilherme Haubert Sity și Romario Santos Pires, brazilienii fotografiindu-se cu amabilitate cu toți cei carwe au dorit amintiri de acolo. Marinescu și Benga au fost căutați la sincroane de către reporterii televiziunilor locale, dar și pentru autografe și poze. Cu acest prilej, s-a aflat că, în zilele următoare, vor fi aduse și alte produse promoționale cu însemnele clubului, altele decât cele sub marca Puma, amfitrionii invitându-i pe fani să calce pragul fanshop-ului cât mai des, pentru a fi la curent mereu cu noutățile. Orarul este foarte convenabil, în fiecare zi, inclusiv în week-end, și nu numai când va fi meci, de la 10.00 la 21.00. Fanshop-ul se află lângă noul pub, The Yell’Wolf, care a fost inaugurat sâmbătă seara și are deja destui clienți, fiind – ca și magazinul – amenajat într-un stil occidental.

Primii cumpărători, care au stat răbdători la coadă (Foto: www.fairplaydeprahova.ro) pentru a achita contravaloarea produselor cumpărate, au fost atrași cu precădere de echipamentul de joc al favoriților, semn că tot mai mulți suporteri vor veni la arena Ilie Oană echipați în galben și albastru.