S-a deschis la Ploiești PECEF PREMIUM SHOP, magazin concept de electrocasnice MIELE și LIEBHERR

Daniel Dimache -

S-a deschis la Ploiești PECEF PREMIUM SHOP, magazin concept de electrocasnice MIELE și LIEBHERR

 

PECEF aniversează 25 de ani de activitate și deschide la Ploiești PECEF PREMIUM SHOP magazin concept de electrocasnice premium Miele și Liebherr. Magazinul vine în întâmpinarea clienților care doresc calitate, fiabilitate, inovație și eficiență, oferite de podusele celor două mărci de top germane.

PECEF a deschis, în Ploiești, luni 22 noiembrie, un magazin concept care unește 2 mărci premium de electrocasnice Miele și Liebherr, o familie de mărci germane de calitate excepțională, colaboratori tradiționali ai firmei prahovene.

În magazinul deschis, în centrul Ploieștiului, pe strada Toma Caragiu, nr. 2-4, clienții pot vedea o selecție din cele mai vândute electrocasnice: frigidere, mașini de spălat rufe, uscătoare, mașini de spălat vase, aspiratoare, espressoare, inclusiv produse de curățare, marca Miele.

În afara produselor expuse, consultanții magazinului stau la dispoziția clienților cu cataloage ce conțin gamele complete ale celor 2 mărci, astfel că printr-o vizită în magazinul Pecef Premium Shop clienții pot selecta și utila complet casele lor cu întreaga gama de electrocasnice ce se regăsește în orice cămin.

Mai mult de atât, în scurt timp, gama de produse va fi întregită de o selecție de echipamente profesionale pentru spălătorii și bucătării.

Miele și Liebherr înseamnă produse premium profesionale sau uz casnic, de calitate germană excepțională, design elegant, modern și tehnologie intuitivă, proiectate pentru rezultate impecabile și sustenabilitate.

”Clienții ne pot vizita inclusive online, pe pagina de Facebook PECEF PREMIUM SHOP.

Calitatea germană a ajuns la Ploiești! Vă așteptăm în magazinul nostru!” – au transmis reprezentanții magazinului.

Înființată din 1996, ca un centru de service mic, firma PECEF se extinde în numeroase domenii, ca urmare a preocupării privind îmbunătățirea continuă a calității serviciilor oferite. Cel mai nou proiect îl reprezintă deschiderea la Ploiești a acestui magazin concept, adresat publicului larg, cu produse electrocasnice, exclusiv Miele și Liebherr.