S-a dus la bar şi a luat… bătaie

Redactia -

În ziua de 29.02.2012, ora 10.50, R. Francesco din Ploieşti s-a prezentat la Secţia nr. 1 din cadrul Politiei Municipiului Ploiesti şi a sesizat faptul că a fost lovit de mai multe persoane în timp ce se afla incinta unui local din Ploieşti.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat că R. Francesco se afla in incinta barului din Ploiesti împreună cu D. Andrei, M. Alexandru, N. Alexandru, R. Catalin si A. Justin, moment în care, în incinta localului, a intrat un grup format din şase tineri, care s-a apropiat de masa lor.

Trei dintre aceştia, S. Cristian, G. Robert si T. Mihăiţă l-au lovit cu pumnii si picioarele pe R. Francesco, tulburând liniştea publică si aducand atingere bunelor moravuri. In urma incidentului, cei trei au distrus o masa de lemn aflata in incinta barului, valoarea prejudiciului fiind de 100 lei. Totodata, S. Cristian a folosit pentru lovirea părţii vătămate un castet din metal cu lungimea de 65 de cm

În urma investigaţiilor efectuate a rezultat că scandalul a izbucnit pe fondul unor neînţelegeri mai vechi.

Poliţiştii i-au identificat si pe ceilalti trei tineri din grupul care a intrat in bar. Este vorba despre I. Viorel, de 22 de ani, P. Cristinel, de 21 de ani şi G. Ionut de 20 de ani, toţi din Ploiesti, fata de care s-a luat masura sanctionarii contraventionale.

În continuare, faţă de S. Cristian, G. Robert şi T. Mihaita se efectueaza cercetări sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Totodata, fata de S. Cristian se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de port fara drept de arma alba.

Faţă de S. Cristian, G. Robert şi T. Mihaita a fost inceputa urmarirea penala. Totodata, s-a luat masura retinerii fata de cei trei pe o perioada de 24 de ore, urmând să fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti cu propunere de sesizare a Judecatoriei Ploiesti in vederea arestarii preventive.