S-a intrat în săptămâna marii sărbători a celei de-a doua promovări consecutive a Petrolului

Dragos Trestioreanu -

S-a intrat în săptămâna marii sărbători a celei de-a doua promovări consecutive a Petrolului

Sâmbătă, 26 mai 2018, de la ora 19.30 – una decalată cu o jumătate de ceas față de cea anunțată inițial, asta din cauza debutului de la 21.45 a finalei Ligii Campionilor, de la Kiev, dintre Real Madrid și FC Liverpool -, se va da startul marii sărbători a promovării FC Petrolul în Liga a II-a. Este vorba despre a doua consecutivă, după aceea din vara trecută, din al patrulea eșalon, în al treilea.

Printr-un afiș interesant, o fostă mare glorie a clubului găzarilor, Seniorul Mircea Dridea, președintele de onoare al ACS Petrolul 52, îi invită pe suporterii „lupilor”, în prima zi a week-end-ului, pe seară, să fie alături de echipă și să se bucure împreună de o nouă performanță. Dacă în urmă cu două etape, Petrolul a obținut, matematic, accederea în Liga a II-a, sâmbătă va fi rândul nu numai al ultimului meci în Serie C, cum le place fanilor să scandeze, ci și al unui show ce va purta marca specialiștilor în coregrafii, din rândul marilor simpatizanți ai culorilor galben-albastre. Pregătirile au intrat pe ultima sută sde metri, după ce au început de destulă vreme, tocmai pentru ca spectacolul să fie unul și mai și față de cel, oricum emoționant, de la manșa a doua a barajului de promovare în Liga a III-a, de-acum un an! Va fi din nou o mare și frumoasă surpriză pregătită de către băieții și fetele care și-ar fi dorit ca ziua să fie mai lungă de… 24 de ore, pentru ca totul să fie absolut perfect! Va fi, în mod cert!

Ultima adversară din al treilea eșalon a Petrolului va fi SC Popești Leordeni, pe care „lupii” au învins-o, în ultimul meci cu Octavian Grigore pe banca tehnică, cu scorul de 2-1, ei având emoții, atunci, în privința rezultatului final. Și-acum, formația pregătită de Viorel Dinu, care are în teren un… Viorel Dinu, altul decât antrenorul Popeștiului, este o nucă tare, însă – deși promovați – se așteaptă ca petroliștii de pe gazon să ignore acest amănunt și să câștige astfel ultimul joc din acest eșalon, prin care au trecut nu chiar ca… Rapidul, dar ca Acceleratul, cu siguranță. Mai ales în retur.

Biletele pentru super show-ul de sâmbătă s-au pus în vânzare la casele speciale din spatele peluzei 1 (cea a galeriei), orarul fiind următorul: 9.00-16.30, până vineri, 25 mai, inclusiv, iar în ziua partidei – de la 9.00 până la ora primului fluier al arbitrului, adică 19.30. Evident, dată fiind cota mare de interes, este bine ca tichetele să fie achiziționate din timp, pentru a se evita aglomerațiile din păcate cam obișnuite de la astfel de evenimente. „Vreau să revăd echipa în prima divizie! Suporterii să fie în continuare alături de club, cu sufletul, pentru că spiritul PETROLULUI meu drag e cel care primează” – așa sună îndemnul lui Mircea Dridea, astăzi la vârsta de 81 de ani! Iar dacă, sâmbătă, la ora meciului, nu vor fi 15.000 de suporteri pe „Ilie Oană”, atunci înseamnă că aceia care nu l-au ascultat pe Senior chiar nu sunt PETROLIȘTI ADEVĂRAȚI!

Foto: www.fcpetrolul.ro