S-a redeschis circulaţia pe Transfăgărăşan

Redactia -

S-a redeschis circulaţia pe Transfăgărăşan

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând de astăzi, 21 iunie, ora 08.00, traficul rutier pe DN 7C – Transfăgărăşan – va fi redeschis circulaţiei pentru toate categoriile de autovehicule, pe tronsonul kilometric 104 (Piscu Negru) – 130+800 metri (Cabana Bâlea Cascadă). Circulaţia va fi permisă doar în intervalul orar 07:00 – 21:00, iar în cazul unor fenomene meteorologice periculoase, traficul va fi restricţionat temporar până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiţii de siguranţă.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

De asemenea, atenţionăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că în ultima perioadă este semnalată tot mai des prezenţa urşilor în apropierea părţii carosabile, astfel că îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora”, transmit poliţiştii.

 

Foto: www.pexels.com