S-a stins din viață jurnalistul Dragoș Dumitriu. Azuga a pierdut un suflet!

Daniel Dimache -

S-a stins din viață jurnalistul Dragoș Dumitriu. Azuga a pierdut un suflet!

Jurnalistul Dragoș Dumitriu s-a stins din viață, astăzi, sâmbătă 13 noiembrie. Mult prea devreme, la vârsta de 57 de ani, când mai avea încă multe de spus și de făcut.

Semnatarul acestor rânduri l-a cunoscut pe Dragoș Dumitriu cu ceva ani în urmă, când presa mai avea farmec și romantism, pe care aproape că și le-a pierdut între timp. Am lucrat împreună în câteva proiecte și am devenit prieteni, Azuga, locul atât de drag lui fiind laitmotivul prieteniei noastre. Mi-a fost drag Dragoș, l-am admirat, l-am apreciat, ca om și profesionist în mass-media. Avea o energie incredibilă și o profunzime în analiză specifice oamenilor de presă autentici, convingători. Nu pot să cred că nu mai e. Transmit condoleanțe familiei și celor care i-au fost aproape și l-au iubit. Dumnezeu să-l odihnească!

 

Colegii alături de care a lucrat în ultimii ani au anunțat dureroasa dispariție a lui Dragoș Dumitriu prin următorul comunicat:

Dragoș Dumitriu, colegul nostru, a plecat la cele veșnice, după o viață în care a apărat valorile românești și a fost mereu de partea adevărului!

Dragoș Dumitriu a fost sufletul redacției Sputnik din România, articolele sale lansând adevărate dezbateri publice și atingând temele fundamentale ale actualității românești, pe care presa mainstream le ocolește, de multe ori.
A avut curajul să spună lucrurilor pe nume și atunci, sau mai ales atunci când deranja. Dar adevărul era mai important decât orice pentru Dragoș!
Fost deputat în Parlamentul României, care și-a dedicat viața apărării și promovării valorilor românești, Dragoș Dumitriu a transpus în paginile Sputnik ardoarea iubirii sale de țară, dar și supărarea față de cei care discreditează și îngroapă trecutul României și șansele ei de a fi o țară independentă și puternică, așa cum și-o dorea el.
Dumnezeu să îl odihnească!
Condoleanțe familiei și celor apropiați!
Redacția Sputnik
 
Foto: sputnik.md