S-a stins din viață o fostă profesoară a Colegiului Economic „Virgil Madgearu”

Daniel Dimache -

S-a stins din viață o fostă profesoară a Colegiului Economic „Virgil Madgearu”
S-a stins din viață Iuliana Dan, fostă profesoară de informatică la Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” Ploiești, cadru didactic care a condus spre absolvire multe generații de elevi ai colegiului. Foștii colegi regretă trecerea din viață a celei care le-a fost alături, în cancelarie, vreme îndelungată.
 
Iulia Dragomir, profesor de limba și literatura română la CEVM, a scris pe pagina sa de facebook:
 
„Dan Iuliana a fost unul dintre profesorii care și-au legat nu doar numele, ci și viața, o parte din ei înșiși, de Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Ploiești. A ales învățământul mai târziu în cariera sa, după alte experiențe profesionale, dar a fost o opțiune care a venit natural. A fost profesor de informatică, diriginte, coleg, prieten pentru oamenii din jurul ei.
Cordială, firească, deschisă, discretă, calmă și fermă, jovială, dar riguroasă și ponderată. Sunt cuvinte. Dincolo de cuvinte, omul e întotdeauna mult mai mult. Făcea totul cu implicare, cu energie, desfășurarea lecțiilor de zi cu zi, pregătirea unor examene sau organizarea unei excursii, Îi învăța pe elevii ei același lucru, să fie serioși, dar să știe să se bucure totodată.
În urmă cu doar câțiva ani s-a retras din activitatea didactică pentru a își îngriji mai bine sănătatea și pentru a fi mai aproape de copii și nepoți, despre care vorbea de fiecare dată cu emoție și încântare.
S-a stins din viață pe data de 19 decembrie 2020, trupul a fost depus la capela Bisericii Sf. Nicolae din Otopeni, unde va avea loc și înmormântarea.
Dumnezeu să o ierte!”