S-a stins din viață profesorul de educație fizică Marian Vasilescu

Daniel Dimache -

S-a stins din viață profesorul de educație fizică Marian Vasilescu
Profesorul de educație fizică Marian Vasilescu a trecut, ieri, în neființă. Colegii de la Școala Gimnazială ”Radu Tudoran” au transmis următorul mesaj:
<< Școala Gimnazială „Radu Tudoran”, Comuna Blejoi a rămas mai săracă cu încă un membru: Marian VASILESCU!
Colectivul de profesori din cele două școli ale Comunei Blejoi regretă profund trecerea la cele veșnice a domnului profesor de educație fizică și sport Vasilescu Marian. Dascăl și coleg de excepție, iubit şi apreciat de colegi şi elevi. A șlefuit talente în handbalul și atletismul școlar, generații întregi având șansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să învețe copiii să iubească mișcarea și jocurile sportive. Va rămâne în inimile noastre ca un profesor pasionat, devotat elevilor și profesiei de dascăl, prin participarea cu succes la diverse competiții școlare. Colegii și elevii care l-au cunoscut îi vor păstra veșnica admirație și recunoștință.
Ne exprimăm pe această cale toată gratitudinea pentru tot ceea ce a făcut profesorul Vasilescu Marian pentru învățământul și sportul prahovean și transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate și celor apropiați. Dumnezeu să îl odihnească în pace!
Drum lin printre îngeri, DOMNULE PROFESOR!>>