S-au aprins luminile de Sărbători în Ploiești, în ziua de Sfântul Andrei

Daniel Dimache -

S-au aprins luminile de Sărbători în Ploiești, în ziua de Sfântul Andrei

În municipiul Ploiești s-au aprins luminițele de sărbători, cu prilejul celebrării Sfântului Andrei, apostolul ocrotitor al românilor!

Festivitatea de aprindere a iluminatului public ornamental de sărbători a avut loc, în această seară, la ora 18.00, în fața sediului municipalității, în prezența ploieștenilor și a primarului Andrei Liviu Volosevici, care a fost însoțit de către cei doi viceprimari ai orașului nostru, Magdalena Trofin și Daniel Nicodim, precum și de administratorul public al municipiului Ploiești, Simona Albu.

Sute de ploieșteni au fost prezenți în Centrul Civic și s-au bucurat de acest moment plin de emoție și veselie, care dă, oficial, startul sărbătorilor de iarnă, în orașul nostru.

12 milioane de beculețe s-au aprins, simultan, la Ploiești, îmbrăcând, astfel, orașul în lumini și culoare, oferind bună dispoziție ploieștenilor mici și mari, deopotrivă.

Primăria municipiului Ploiești a pregătit, anul acesta, iluminatul public festiv de sărbători în 29 de zone ale orașului.

În cartiere, zona centrală și în Parcul Municipal Ploiești Vest au fost împodobiți brazii existenți, au fost montate figurine 2D și 3D, plase cu lumini sau ghirlande luminoase de exterior. De asemenea, intrările în orașul nostru au fost ornate cu lumini de Crăciun.

Astfel, municipalitatea a împodobit de sărbători Ploieștiul cu 200 de traversări cu luminițe festive, plase luminoase, 485 de figurine 2D, 150 de figurine 3D, un ornament în forma unui cadou (9m/7m), în zona pietonală din fața Casei Sindicatelor. Totodată, 12 brazi de Crăciun au fost ornați, în mai multe zone din oraș, iar un tunel luminos a fost amplasat în Parcul “Nichita Stănescu”.

Primăria Municipiului Ploiești îi invită pe cetățeni să se bucure de frumusețea iluminatul festiv al orașului, în perioada sărbătorilor de iarnă.