S-au finalizat lucrările de construire a Cabinetului Stomatologic Băneşti – Urleta

Mihai Ciobanu -

S-au finalizat lucrările de construire a Cabinetului Stomatologic Băneşti – Urleta

În timp record – practic imobilul a fost ridicat de la stadiul de fundaţie şi până la finalizarea acoperişului şi a exterioarelor în numai două luni – s-au finalizat lucrările de construire a clădirii care va găzdui Cabinetului Stomatologic Urleta.
La momentul documentării noastre imobilul era gata la exterior, urmând ca echipele de muncitori să continue cu amenajările interioare ale încăperilor clădirii: reţele electrice şi de utilităţi, pardoseală, zugrăveli, iluminat, încălzire etc.
Clădirea s-a construit în spatele Dispensarului, urmând a se crea, astfel, un centrul medical care va cuprinde: medic de familie, farmacie şi, iată, cabinet stomatologic.
Imediat ce cabinetul va fi gata, autorităţile locale vor contacta un  medic de specialitate, un profesionist, care să lucreze în acest cabinet. Dorinţa administraţiei este ca noul cabinet stomatologic să ofere tuturor locuitorilor din satul Urleta şi nu numai servicii medicale de calitate, la preţuri care să fie accesibile pentru toată lumea.