S-au stabilit brigăzile de arbitri de la primele două jocuri din finala Diviziei A de baschet masculin

Redactia -

S-au stabilit brigăzile de arbitri de la primele două jocuri din finala Diviziei A de baschet masculin

Miercuri, 16 mai 2012, şi joi, 17 mai, de la aceeaşi oră de fiecare dată, 20.00, în sala de sport de la Timişoara se vor disputa primele două confruntări ale finalei campionatului Diviziei A de baschet masculin, între echipa locală, Baschet Club, şi CSU Asesoft Ploieşti. Se va combate după sistemul „4 din 7”, săptămâna viitoare fiind programate partidele a treia şi a patra, în sala de la Brazi.

Vestea bună pentru suporterii baschetbaliştilor ploieşteni este că americanul Darius Hargrove şi-a ispăşit perioada de suspendare şi va fi apt de joc în ultimul act al ediţiei 2011-2012 a întrecerilor din primul eşalon. Astfel, Vladimir Arnautovic şi Sorin Hartman vor avea mai multe soluţii la dispoziţie, cel dintâi fiind convins că finala nu va fi decisă după numărul minim de meciuri, adică patru.

Totodată, comisia de resort a Federaţiei Român de Baschet a stabilit cele două brigăzi de arbitri care vor oficia la disputele de la Timişoara. Astfel, la prima se vor afla în teren, împreună cu „5”-urile celor două combatante, următorii cavaleri ai fluierului: Doru Vinaşi (foto; www.adevarul.ro), din Cluj, Marius Ciulin (Constanţa) şi Ciprian Stoica (Sibiu), cu toţii fiind arbitri cu ecuson FIBA. Conducerea celei de-a doua întâlniri a fost încredinţată trio-ului format din Laurenţiu Grigoraş (Buzău), Alexandru Olaru (Bucureşti) şi Bukuresti Laszlo (Sovata), şi ei având aceeaşi încadrare ca şi colegii lor mai sus-menţionaţi. Ambele partide din Banat vor fi preluate în direct de către canalul al treilea al postului de televiziune DigiSport.