S-a suplimentat bugetul pentru Programul ”CASA VERDE”

Redactia -

S-a suplimentat bugetul pentru Programul ”CASA VERDE”

            Având în vedere dispoziția presedintelui Administrației Fondului pentru Mediu, vă informăm că bugetul alocat pentru programul Casa Verde Clasic va fi suplimentat cu aproximativ 25%, pentru fiecare județ, începând de astazi, 12 octombrie 2016, ora 9.00.

             La Agentia pentru Protectia Mediului Prahova s-au depus, in primele doua zile de desfasurare a Programului „Casa Verde”, 235 dosare. Solicitantii au accesat, in principal, fonduri pentru instalarea panourilor solare presurizate; au existat cateva solicitari si pentru instalarea pompelor de căldură, exclusiv pompele de căldură aer-aer.

            La sfarsitul celei de-a doua zile de primire a solicitarilor, inainte de suplimentarea bugetului, mai era disponibila suma de 851.192 lei.

            Reamintim solicitantilor ca programul de primire a dosarelor este: luni-joi intre 8,00-16,30 si vineri intre 8,00-14,00. Daca un dosar se afla in procesare la ora 16:28, se va continua introducerea acestuia. Dupa ora 16:30 nu se mai mai primeste si nu se mai proceseaza nici un dosar.