Să fie ultimul zvon de dinaintea reunirii „lupilor”, cel că internaționalul de juniori Mihai Nițescu se „întoarce” la clubul Petrolul?

Dragos Trestioreanu -

Să fie ultimul zvon de dinaintea reunirii „lupilor”, cel că internaționalul de juniori Mihai Nițescu se „întoarce” la clubul Petrolul?

După ce s-a speculat, căci nimic oficial nu a fost oferit de către club, așteptându-se mai mult ca sigur ziua de 8 ianuarie 2020, cea a reluării pregătirilor, că la FC Petrolul Ploiești ar veni, iarna asta, juniorul de 18 ani de la Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Bogdan Vișan, brazilianul cu cele mai multe goluri marcate în Liga 1 (64, ca și concitadinul Wesley Lopes), Eric de Oliveira, de la Viitorul Constanța, portughezul de la Astra Giurgiu, Miguel Santos, sau Cristian Ciobanu (Turris Oltul Turnu Măgurele), siteul www.stiriactuale.ro lansează încă un zvon, cel al „întoarcerii” internaționalului de juniori ploieștean Mihai Nițescu la clubul găzarilor. În fapt, plecat de la falimentata SC FC Petrolul la Petrosport, Nițescu jr. – fratele fostului „lup” din Liga A Prahova, Tiberiu Nițescu – ar veni acum, de fapt, la noul Petrolul!

Mijlocaș de creație talentat și un stângaci de viitor, Mihai Nițescu este, în acest moment, cel mai bun junior vandabil al lui Iulian Mihail Cojocaru, mentor al lui la Petrosport și antrenor zonal la FRF, plus principal la Petrolul 95 Petrosport Ploiești, în al patrulea eșalon, cel de elită județean. Despre un eventual transfer al lui Mihai s-a mai vorbit, de altfel, și imediat după meciul amical direct, dintre Petrolul și gruparea lui Daniel Chiriță, de pe terenul 1 de la baza Kiru Sport, negocierile amânându-se atunci pentru pauza de iarnă. Dar, între timp, cel care îl evaluase, Flavius Stoican, a plecat de la Ploiești, rămânând de văzut dacă înlocuitorul Costel Enache și-l va dori pe internaționalul de tineret în lotul care va pleca în Turcia, pe 12 ianuarie 2020.

Foto: Facebook