Săltat de Poliţie după ce a ameninţat un bărbat cu cuţitul, pe esplanada din fața Casei de Cultură a Sindicatelor

Redactia -

Săltat de Poliţie după ce a ameninţat un bărbat cu cuţitul, pe esplanada din fața Casei de Cultură a Sindicatelor

Joi, 22 iunie a.c., în jurul orelor 23:15, polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică, aflați în patrulare pe Bulevardul Republicii, au fost sesizați de către un cetățean cu privire la faptul că o persoană de sex masculin l-a amenințat cu un cuțit, pe esplanada din fața Casei de Cultură a Sindicatelor.

În zona menționată, polițiștii locali i-au depistat, reținut și identificat pe numiții B.C. și S.I.,  ambii aflați sub influența băuturilor alcoolice. S-a procedat la efectuarea controlului bagajului, asupra unuia dintre aceștia fiind găsit un cuțit cu lama de aproximativ 15 cm.

La fața locului s-au deplasat și două autospeciale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești. Persoanele în cauză au fost conduse la Secția nr. 1 Poliție, acestea și bunurile găsite asupra lor fiind predate pe bază de proces-verbal, în vederea continuării cercetărilor.

Poliția Locală Ploiești condamnă săvârșirea unor astfel de fapte ce contravin normelor de conviețuire socială și face apel la spiritul civic al cetățenilor, pe care îi îndeamnă să semnaleze Dispeceratului instituției, la numărul de telefon 0244/954, sau polițiștilor locali aflați în patrulare, orice încălcare a regulilor sociale, a ordinii și liniștii publice.

 

Foto: www.pexels.com