Sâmbătă, 14 mai, proba scrisă pentru cei care vor să lucreze în poliţie

Redactia -

Sâmbătă, 14 mai, proba scrisă pentru cei care vor să lucreze în poliţie

Sâmbătă, 14 mai a.c., va avea loc proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă externă sau reîncadrare ca polițiști pentru cele 1.900 de locuri de agenți de poliție de ordine publică din Poliția Română.

Candidații trebuie să se prezinte la sediul centrului zonal unde au fost repartizați începând cu ora 9.15, accesul în sălile de concurs fiind permis până la cel mult ora 10.00.

Accesul în sala de concurs se face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau pașaport.

În sală, candidații vor avea asupra lor doar documentul de identitate și pix/stilou de culoare albastră. Nu se permit pixuri sau stilouri ce permit rescrierea.

Nu se admite accesul în sală cu materiale documentare, dicționare, notițe, însemnări sau alte mijloace de calcul ori comunicare.

Proba scrisă urmează să fie susținută în fiecare dintre cele 5 centre zonale, la care au fost arondate unitățile teritoriale unde s-au înscris candidații, după cum urmează:

București – Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”;

Câmpina – Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”;

Iași – Universitatea “Gheorghe Asachi”  și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad”;

Cluj-Napoca – Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan”, Liceul Teoretic “Nicolae Bălcescu”,  Liceul Teoretic “Avram Iancu”,  Liceul Tehnologic nr.1;

Slatina – Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor “Nicolae Golescu”,  Colegiul Național “Ion Minulescu”,  Colegiul Național Vocațional “Nicolae Titulescu”. 

Pentru a afla sala de concurs, candidații sunt rugați să consulte site-ul Poliției Române www.politiaromana.ro secțiunea ,,Carieră” – ,,Posturi scoase la concurs”.