Sânge contra bilete la UNTOLD 2022

Daniel Dimache -

Sânge contra bilete la UNTOLD 2022

Primăria Municipiului Ploiești și Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești sunt din nou parteneri în cadrul unei campanii speciale de donare de sânge “BLOOD NETWORK”, inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD.

Prin intermediul acestei acțiuni se dorește încurajarea donării de sânge, un dar neprețuit care salvează semeni. Campania Blood Network se desfășoară, anual, în mai multe orașe din țară.

Municipiul Ploiești este orașul în care au donat sânge cei mai mulți oameni, în cadrul ediției care s-a desfășurat în vara acestui an.

Implică-te și salvează o viață! Vino și donează sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești, în perioada 13-14 noiembrie 2021, în intervalul orar 08.00-14.00!

Participanții care se prezintă la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești și îndeplinesc toate condițiile de donare și participare la campanie vor primi din partea organizatorului UNTOLD S.R.L. un bilet gratuit de participare la festivalul UNTOLD, ediția 2022, pentru prima zi de desfășurare a festivalului, precum și un tichet valoric, în cuantum de 100 lei, din partea Asociației Untold, pe care îl pot utiliza pentru efectuarea de cumpărături din magazinele KAUFLAND.