Săptămâna morților suspecte în Prahova

Daniel Dimache -

Săptămâna morților suspecte în Prahova

La finele săptămânii trecute, polițiștii prahoveani au găsit decedate mai multe persoane în diverse zone ale județului, în condiții suspecte și dramatice. Vă prezentăm patru dintre cazuri:

Ștefești

La data de 14 mai, în jurul orelor 10:00, polițiștii Postului de Poliție Ștefești au fost sesizați, despre faptul că un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost găsit într-un cămin de alimentare cu apă (hidrant), posibil decedat. La fața locului s-au deplasat polițiștii cât și un echipaj medical care a declarat decesul bărbatului. Cu ocazia examinării vizuale a trupului bărbatului, s-a constatat că acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Valea Călugărească

La data de 14 mai a.c., polițiștii Secţiei nr. 10 de Poliţie Valea Călugărescă au fost sesizați despre faptul că o femeie din Berceni, în vârstă de 65 de ani, este inconștientă în curtea domiciliului. La faţa locului s-au deplasat polițiștii, dar şi un echipaj medical care a constatat decesul persoanei.
Din cercetări a rezultat faptul că persoana în cauză ar fi urcat pe o scară pentru a întinde rufe. Cu ocazia cercetării la fața locului și examinării vizuale a trupului neînsuflețit s-a constatat că nu prezintă alte leziuni decât cele produse în urma dinamicii căzăturii, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Bucov

La data de 15 mai a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bucov au fost sesizați despre faptul că o persoană de sex bărbătesc a fost găsită spânzurată, în comuna Bucov.
Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, decesul fiind constatat de către echipajul medical sosit la fața locului.
Cadavrul a fost transportat la SML Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii. Polițiștii desfășoară în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal, cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă.

Câmpina

La data de 16 mai a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Câmpina au fost sesizați despre faptul că un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost găsit spânzurat, în comuna Șotrile.
La fața locului s-au deplasat polițiștii care au constatat că cele sesizate se confirmă, decesul fiind declarat de către echipajul medical sosit la fața locului.
Cadavrul a fost transportat la SML Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.