Săptămâna Tineretului, la Ploieşti. Vezi programul evenimentelor

Redactia -

Săptămâna Tineretului, la Ploieşti. Vezi programul evenimentelor

Încă din anul 2004, Ziua Națională a Tineretului se sărbătorește anual pe data de 2 Mai. Anul acesta, la Ploiești, nu vom sărbători doar o singură zi, ci întreaga săptămână, informează cei de la Fundatia Judeteana pentru Tineret Prahova.

Pentru că (Ploi)EȘTI TÂNĂR, am pregătit o serie de activități și evenimente la care te invităm să participi alături de noi!
Săptămâna Tineretului:
 
2 Mai— ,,Reprezentant pentru o zi” (înscrierile și selecția participanților au fost finalizate: 20 de tineri prahoveni vor fi prezenți mâine la primăriile și instituțiile publice din județul nostru care au acceptat invitația noastră de a sărbători împreună Ziua Națională a Tineretului)
 
În același timp, pe 2 Mai, o parte a echipei Ploiești LetsPLAY-Capitala Tineretului din România 2024 va fi prezentă la ceremonia de înmânare a steagului Capitalei Tineretului la Târgu Jiu, susținând echipa Târgu Jiu URL- Capitala Tineretului din România 2023!
 
4 Mai— Cafeneaua Comunitară – Tineret, organizată în parteneriat cu Fundația Comunitară Prahova, de la ora 17:30 la Casa Tineretului din Ploiești (str. Nicolae Simache, nr. 4).
 
Tinerii au nevoie de un mediu favorabil în care să își pună în valoare ideile, energia și creativitatea. De aceea, e necesar să îi ascultăm și să îi sprijinim în dorința lor de a se implica în comunitate.
Sunt doar 40 de locuri disponibile, iar aici găsești formularul de inscriere: https://bit.ly/3UwU4j5 (LINK IN BIO)
 
6 Mai— Expoziție foto ,,Ploiești Retro” la Casa Tineretului din Ploiești (str. Nicolae Simache, nr. 4) – Te așteptăm să descoperi Ploieștiul așa cum nu l-ai mai văzut: cadre inedite cu orașul nostru.
 
8 Mai— PloiEȘTI la Parlament – eveniment dedicat voluntarilor activi ai Fundației Județene pentru Tineret Prahova, selectați în urma completării formularului de înscriere.
 
Dacă te-am făcut curios, rămâi alături de noi, pentru că vom reveni cu mai multe detalii despre fiecare eveniment în parte! Și nu uita, ne vedem la Casa Tineretului din Ploiești pe 4 și pe 6 Mai!