„Sărbătoarea Cireşelor” de la Păuleşti, petrecere pe cinste

Daniel Dimache -

„Sărbătoarea Cireşelor” de la Păuleşti, petrecere pe cinste

Mare sărbătoare în comuna Păuleşti, în week-end-ul trecut. Primăria, în frunte cu primarul Sandu Tudor şi Consiliul Local al comunei Păuleşti au oferit două zile, 8-9 mai, de petrecere frumoasă cu distracţie pe cinste la „Sărbătoarea Cireşelor”. 

Organizatorii au pregătit un program artistic deosebit, menit a satisface toate gusturile, atât ale tinerilor cât şi ale celor mai în vârstă, susţinând concerte pe scena festivalului artişti de primă mână, atât de muzică uşoară cât şi populară, dar şi tineri şi copii talentaţi din localitate, mândri să apară în faţa publicului din Păuleşti, care i-a aplaudat cu gnerozitate.

 

Publicul venit în număr mare, din comună, dar şi din localităţile învecinate, s-a bucurat să asiste la recitalurile susţinute de Horia Brenciu + HB Orchestra, Zuralia, Fuego, Generic, Alessia, Ionică Moroşanu, Olguţa Berbec, Petrică Mâţu Stoian, Ionuţ Langa, Ana Maria Pătrăşcioiu, Mihaela Cristina Coman. 

Participanţii la Sărbătoarea Cireşelor, de anul acesta, s-au bucurat şi de terasele care le-au oferit destinderea la un pahar de bere sau de răcoritoare, cu mici, cu alte produse. Ca o concluzie: şi de data aceasta, Sărbătoarea Cireşelor de la Păuleşti a fost o reuşită.