Sărbătorile de Iarnă – Programul spectacolelor organizate în weekend la Ploieşti

Redactia - Life

Sărbătorile de Iarnă – Programul spectacolelor organizate în weekend la Ploieşti

Primăria Municipiului Ploiești continuă surprizele pregătite în cadrul acțiunilor derulate cu ocazia „Sărbătorilor de iarnă”, evenimente cu tradiție pentru ploieșteni, organizate și în acest an până la finele lunii decembrie.

 Astfel, sâmbătă, 9 decembrie, începând cu ora 17.00, pe scena amenajată pe esplanada din fața Palatului Culturii, vor urca să încânte spectatorii copiii de la trupa Hit Music Talent,  iar de la ora 18.00, copiii Ansamblului Berceni vor oferi momente încărcate de spiritualitate și folclor prezentând colinde și dansuri populare. 

Seara va continua, începând cu ora 18.30, cu momente autentice de tradiție românească susținute de ansamblurile folclorice din Botoșani, Arad și Argeș.

Primăria Municipiului Ploiești vă așteaptă și duminică, 10 decembrie, când trupa Hit Music Talent va urca din nou pe scenă, începând cu ora 17.00, aducând în fața spectatorilor momente artistice inedite.

Aceștia vor fi urmați, începând cu ora 18.00, de un moment de viu grai al folclorului românesc prezentat de Grupul Folcloric Doina Cătanelor” .

Ploieștenii prezenți la scena din fața Palatului Culturii se vor bucura în continuare de momente de dans popular și voie bună oferite de artiștii ansamblurilor folclorice din Botoșani și Maramureș.

Seara se va încheia cu un spectacol susținut de orchestra populară a Filarmonicii „Paul Constantinescu”