SAVIN PETRECE ÎN STIL MARE LA BUȘTENI

Redactia -

Atmosferă de mare sărbătoare luni seara, la Hotelul Alexandros din Bușteni. Colinde, colindători, ursari, toboșari, dar și un foc de tabără uriaș, de toate acestea au avut parte turiștii care au ales să petreacă Ajunul Crăciunului în această stațiune.
Potrivit tradiției, în seara de Ajun, chiar în curtea hotelului a fost tăiat porcul, a fost pârlit și curățat bine, cei prezenți înghesuindu-se să se înfrupte din șoriciul fraged.
Renumita cântăreață de operă Angela Gheorghiu a ales să petreacă această mare sărbătoare la Bușteni, împreună cu prietenii. Printre invitați s-a aflat și prefectul județului Prahova, Marius Sersea. Primarul orașului, Emanoil Savin, a avut grijă ca atmosfera să fie perfectă și și-a delectat oaspeții cu multe bunătăți tradiționale românești. 
„Am pregătit pentru această seară specială multe preparate tradiționale, cozonaci, plăcinte, astfel încât invitații noștri săAngela_Gheorghiu aibă parte de o sărbătoare minunată.
În fiecare an respectăm tradiția, românii au început să aprecieze acest lucru și, de la an la an, vin în număr tot mai mare la Bușteni. Le doresc tuturor românilor un Crăciun de poveste, pace sufletească și un An Nou prosper! La mulți ani!”, a spus Emanoil Savin.