SC FC Petrolul a scos bilete cu acelaşi preţ ca şi în campionat, pentru meciul amical de lux cu echipa campioană a Ucrainei

Redactia -

SC FC Petrolul a scos la vânzare biletele pentru meciul amical de lux, de vineri, 7 septembrie 2012, ora 19.00, cu Şahtior Doneţk, câştigătoarea eventului din prima ligă a Ucrainei şi fostă deţinătoare a trofeului Cupei UEFA. Echipa antrenată de către cel mai titrat tehnician român, Mircea Lucescu, şi la care evoluează căpitanul echipei naţionale a ţării noastre, Răzvan Raţ, va veni la Ploieşti, pe „Ilie Oană”, cu un lot puternic, din care vor lipsi câţiva dintre fotbaliştii selecţionaţi la primele lor reprezentative. În prim-plan, în faţa lui George Galamaz şi Geraldo Alves (foto, încadrându-l pe Pantelis Kapetanos, în meciul de la CFR Cluj; www.prosport.ro) se vor afla mai mulţi brazilieni, mari speranţe de viitor ale selecţionatei „cariocas”. Aşa cum s-a întâmplat cu un  fost component al lui Şahtior, Elano.

Pentru partida de vineri, SC FC Petrolul a scos deja la vânzare tichete cu acelaşi preţ ca şi la jocurile oficiale din campionatul Ligii I: 10 lei (peluze), 20 de lei (tribuna a II-a), 30 de lei (tribuna I), 50 de lei (tribuna 0). Abonaţii vor avea intrare gratuită, pe baza cardurilor achiziţionate în această vară. Organizatorii se aşteaptă la o asistenţă importantă, cu prilejul acestui eveniment sportiv deosebit. Şahtior Doneţk a renunţat la confruntarea, tot amicală, cu Dinamo, de la Iaşi, amânând-o pentru luna octombrie, atunci când va avea loc un triunghiular incluzând şi formaţia locală, CSMS, şi va mai disputa duminică, 9 septembrie, un alt meci, contra Rapidului, la Bucureşti.