SC FC Petrolul are în cont banii pentru transferuri

Redactia -

SC FC Petrolul are în cont banii pentru transferuri

Potrivit www.fcpetrolul.ro, suma de 200.000 de euro promisă de (încă) viitorii acţionari ai clubului găzarilor, în vederea achitării achiziţiilor de jucători noi, din această iarnă, a intrat deja în cont, urmând să se poată face astfel plăţile aferente acestora. Interesant este că banii au fost viraţi chiar înainte de semnarea actelor de cesionare a acţiunilor, de la actualii acţionari la cei care le vor lua locul. Parafarea documentelor respective a fost amânată mai întâi până de Ziua Femeii, apoi  – până pe 15 martie 2012, aşa cum anunţă primăria pe propriul site, iar cel care le va semna va fi directorul SC Hale şi Pieţe, societate la care acţionar unic este Consiliul Local Ploieşti.

Altfel, joi, 1 martie 2012, fotbaliştii de la SC FC Petrolul vor fi prezenţi la mall-ul „Winmarktl”, pentru a le face cadou mărţişoare şi flori doamnelor şi domnişoarelor aflate la cumpărături sau în barurile şi restaurantele din incintă. Acţiunea devine deja tradiţională, ora şi locul unde se vor afla petroliştii urmând a fi comunicate miercuri, 29 februarie 2012, pe www.fcpetrolul.ro.

Tot un cadou vor primi şi spectatorii partidei internaţionale din aceeaşi zi, de la arena Ilie Oană, care vor primi dreptul de a asista, ulterior confruntării dintre România „U 20” şi Cehia „U 20”, la şedinţa de pregătire a jucătorilor lui Vivi Răchită. Se scrie că va fi vorba, de fapt, despre antrenamentul oficial de dinaintea meciului de duminică, 4 martie 2012, cu FC Vaslui, şi este programat în nocturnă, la ora jocului cu moldovenii.