Scamatorii electorale la Ploieşti: Uite Rareş, nu e Rareş!

Daniel Dimache -

Scamatorii electorale la Ploieşti: Uite Rareş, nu e Rareş!

După ce preşedintele Iohannis şi premierul Dăncilă au derulat, ieri şi astăzi, acţiuni la Ploieşti, iar Tăriceanu vine tot astăzi şi Băsescu – mâine, avem senzaţia că la noi, în Prahova, se vor tranşa alegerile europarlamentare de pe 26 mai. Mai ales că ieri, PNL transmitea presei, printr-un comunicat făcut şi transmis în grabă pe la orele amiezii, prezenţa lui Rareş Bogdan într-o conferinţă de presă la Ploieşti.

Invitație conferință de presă

Va invităm să luați parte la conferința de presă ce va avea loc miercuri, 15.05.2019 la ora 12:30, la sediul  județean al Partidului Național Liberal Prahova ( str. Mihail Kogalniceanu, nr. 1, Ploiești).    

La conferința de presă va fi invitat domnul Rareș Bogdan – candidat la alegerile Europarlamentare din partea Partidului Național Liberal”.

 

Numai că întâlnirea de gradul zero a presei prahovene cu fostul om de televiziune şi actualul candidat la europarlamentare nu s-a mai produs. Ceva gen: uite Rareş, nu e Rareş! Printr-un alt comunicat, azi, suntem informaţi de reprogramarea întâlnirii… la Sfântul Aşteaptă. Seriozitate totală!

 

„Buna ziua,

Conferința de presă de astăzi 15.05 2019, ora 12:30 se reprogramează pentru o dată ce va fi anunțată în timp util !

— 

Secretar General  PNL Prahova
                       Alin Moldoveanu