Scandal între primarul Adrian Dobre şi consilierii PSD pe tema mărcilor „Petrolul”

Redactia -

Scandal între primarul Adrian Dobre şi consilierii PSD pe tema mărcilor „Petrolul”

După eşecul discuţiilor privind acordarea mărcilor „Petrolul” şi după ce primarul Adrian Dobre a convocat de îndată Consiliul Local în ziua de Rusalii, PSD a transmis un comunicat de presă în care acuză metodele aplicate de către edil. Precizăm faptul că şedinţa de consiliu de duminică, 4 iunie, a fost boicotată de către consilierii PSD-ALDE, din acest motiv nefiind întrunit cvorumul necesar desfăşurării acesteia.

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Grupul consilierilor PSD- ALDE din Consiliul Local Ploiești dezavuează modul în care Adrian Dobre continuă să lucreze împotriva interesului ploieștenilor și îi solicită acestuia să înțeleagă că este primarul  tuturor cetățenilor.
 
Ultima “ispravă” a primarului o reprezintă convocarea unei ședințe de îndată  pentru duminică, 4 iunie, la ora 18.00, știind că este sărbătoarea de Rusalii, iar majoritatea consilierilor este plecată în minivacanță. Tema ședinței o reprezintă însușirea evaluării mărcilor Petrolul, un subiect care așteaptă rezolvarea de mai bine de zece luni

Primarul Adrian Dobre dorește, într-un mod laș, să amâne, din nou, acordarea mărcilor, știind, în urma discuțiilor cu liderii grupurilor politice din Consiliul Local Ploiești, că duminică la ora 18.00 este imposibil să existe cvorumul necesar desfășurării ședinței. În plus, duminică 4 iunie este zi nelucrătoare iar reprezentanții Prefecturii Prahova, cei care trebuie să vizeze de legalitate hotărârea Consiliului Local Ploiești sunt liberi!

Îi solicităm liberalului Adrian Dobre să respecte înțelegerea avută cu Mircea Dridea și Cristi Vlad, reprezentanții clubului Petrolul 52,și liderii suporterilor ca întâlnirea să aibă loc marți 6 iunie la orele 11.00.

Grupul consilierilor PSD-ALDE din Consiliul Local Ploiești le garantează suporterilor Petrolului că își doresc rezolvarea cât mai rapidă a acordării mărcilor, deoarece această problemă nu mai poate fi amânată la nesfârșit.

Grupul Consilierilor Locali PSD – ALDE Ploiești

Ploiești, 03 iunie  2017