Scandal la Voila

Redactia - Știri

Scandal la Voila

 La data de 30.09.2014, în jurul orei 00.10, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliției Câmpina a depistat pe str. Voila un bărbat din com. Poiana Câmpina, care conducea un autoturism, transportând 0,75 m.c. material lemnos, fără a deține documente de însoțire.

Conducătorului auto i s-a solicitat să transporte materialul lemnos la Cantonul Silvic Câmpina, însă, pe traseul de deplasare, la distanță de aproximativ 1 km. față de canton, autovehiculul s-a defectat.

Contravenientului i s-a adus la cunoștință faptul că autovehiculul va fi reținut în vederea confiscării, moment în care a devenit a părăsit locul unde se afla autovehiculul.

Ulterior, contravenientul s-a prezentat la sediul poliției împreună cu un alt bărbat, susținând că acesta este proprietarul autoturismului, fără a putea dovedi cu documente cele declarate, iar ulterior s-a prezentat împreună cu soția, fiul și un alt bărbat la locul de staționare al autovehiculului.

Pe perioada efectuării manevrelor de ridicare a autoturismului și a urcării pe platformă, persoanele în cauză au fost recalcitrante.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

S-a procedat la reținerea în vederea confiscării a autoturismului în cauză. Totodată, cantitatea de material lemnos transportată a fost confiscată.