Scandal monstru între două femei, pe strada Malu Roşu din Ploieşti. A fost nevoie de intervenţia poliţiei

Redactia -

Scandal monstru între două femei, pe strada Malu Roşu din Ploieşti. A fost nevoie de intervenţia poliţiei

La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că pe strada Malu Roșu din municipiu, are loc un conflict între două persoane, iar un bărbat aflat cu acestea ar avea asupra sa un obiect tăietor-înțepător.

În baza sesizării, s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, precum și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, dar și specialiști ai Serviciului Român de Informații. 

Din verificări, s-a stabilit faptul că la fața locului a avut loc un conflict între două femei cu vârstele de 19, respectiv 27 de ani, pe fondul unor discuții mai vechi, care ulterior a degenerat în acte de violență.

În urma altercației, femeile nu au suferit vătămări corporale și nu au necesitat transportarea la spital.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea audierii, cele două femei fiind sancționate contravențional conform Legii nr.61/1991, cu amendă de 1.000 de lei, fiecare, declarând că nu doresc să formuleze plângere, una împotriva celeilalte. 

De asemenea, cu ocazia controlului corporal efectuat asupra acestora, nu au fost descoperite obiecte contondente sau obiecte tăietor-înțepătoare.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea clarificării situației de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

 

Foto: www.pexels.com