Scandal monstru la Măgureni. A intervenit Poliţia

Redactia -

Scandal monstru la Măgureni. A intervenit Poliţia

La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 00.00 polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Florești au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat de către mai multe persoane, pe raza comunei Măgureni.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, aplanând conflictul, din verificări, stabilindu-se faptul că, inițial, a existat un conflict între fiul apelantei și o tânără, ulterior, amplificându-se, intervenind și alte persoane.

Acesta a degenerat, moment în care persoanele implicate, tineri cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, s-ar fi agresat reciproc, lovindu-se cu pumnii și picioarele.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a acordat primele îngrijiri necesare, ulterior persoanele vătămate fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

La acest moment verificările continuă în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.