Scandal şi ameninţări cu arma, la Podenii Noi

Redactia -

Scandal şi ameninţări cu arma, la Podenii Noi

La data 9 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.1 de poliție rurală Apostolache au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Din cercetări a reieșit faptul că, în cursul serii trecute în jurul orei 22.00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Podenii Noi cu privire la faptul că ar fi fost amenințat cu acte de violență de către un alt bărbat.

În fapt, cu o seară înainte, bărbatul în vârstă de 44 de ani în timp ce se afla pe terasa unei unități alimentare, în comuna Podenii Noi, la un moment dat ar fi avut un conflict verbal cu un alt bărbat în vârstă de 35 de ani, motivul fiind dreptul de proprietate al unui teren.

Ulterior, bărbatul de 35 de ani ar fi parasit incinta, întorcându-se cu o arma letală, pe care ar fi folosit-o pentru a-l amenința cu acte de violență pe celălalt bărbat.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că arma nu a fost folosită, aceasta neavând muniție.

În urma probatoriului administrat față de bărbatul de 35 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar de cercetare penală.