Scandal uriaş la carmangeria Domidene din Penny Market Vest

Daniel Dimache -

Scandal uriaş la carmangeria Domidene din Penny Market Vest

Un client supărat din cauza calităţii cărnii cumpărate de la carmangeria Domidene ce funcţionează în clădirea supermarketului Penny Vest s-a întors supărat şi a făcut un scandal monstru acuzând că şoriciul cumpărat a fost spălat cu detergenţi. Considerând că şoriciul cumpărat a fost spălat cu detergenţi, acesta a acuzat că era să fie otrăvit el şi copiii lui s-a întors cu produsele şi le-a aruncat în cap vânzătorilor, majoritatea femei, i-a înjurat bine, i-a ameninţat şi i-a presat până aceştia, de frică, i-au dat banii înapoi de frică. Filmuleţul a fost postat pe contul de facebook „Alexandru Garpasan, protagonistul scandalului, un brăilean în vârstă de 51 de ani stabilit în Ploieşti. Acesta a fost filmat şi pus în direct de un cunoscut, Fernando Nenciu, clipul pe care îl puteţi accesa aici devenind viral pe reţelele sociale.

„În urma aparitiei in spatiul public a acestor imagini, ne am autosesizat si am demarat cercetările. In urma verificărilor efectuate a fost identificată persoană din imagini. Este un barbat de 51 de ani din Ploiești. În acest moment polițiștii se afla la magazin, efectuează cercetari, audieri în vederea administrării probatoriului.
In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii si liniștii publice.” – a transmis IPJ Prahova, prin purtătorul de cuvânt.

Dacă ne e permis un comentariu, e corect cum au acţionat până acum poliţiştii, dar cercetările ar trebui continuate şi pe linia activităţii carmangeriei Domidene, mai ales că şi alte unităţi sunt suspectate că ar apela la procedeul spălării produselor din carne expirată cu oţet şi detregenţi.