Scandalul în PNL Prahova continuă/Plângeri trimise presei şi „discuţii” pe facebook

Redactia -

Într-un document primit pe adresa de mail a redacţiei, Radu Siomionescu, preşedintele TNL Ploieşti aduce o serie de acuzaţii avocatului George Botez. În fapt, liderul tineretului liberal spune că Georoge Botez l-a ameninţat că dacă nu colaborează cu noua conducere a PNL Prahova va fi demis din funcţie. Reamintim că la sfârşitul lui 2011, Adrian Semcu a fost „debarcat” din funcţia de preşedinte al PNL Prahova de către un grup de membrii nemulţumiţi. În prezent, PNL Prahova este împărţit în două tabere şi se pare că Radu Simionescu este în tabăra lui Adrian Semcu de unde şi acest conflict.

Reacţile celor doi au continuat şi pe pagina de facebook a filialei. Spicuim din cele postate de cei doi: George Botez: „Rog colegii liberali sa judece singuri cum se conduce actualmente Biroul Municipal Ploiesti. Toate evenimentele de azi mi-au creat, din nou, o stare de lehamite. Totusi, le comunic adversarilor meii ca resursele mele umane si politice sunt mult mai mari decat au intuit ei. Pacat, domnule Radu Simionescu, ca ati acceptat sa fiti partas la asemenea atitudini caricaturale !” În replică, Radu Simionescu a postat pe aceiaşi pagină: „Apel la putina decenta. Sa lasam membrii sa ne judece fara sa ii influentam. Din pacate valorile si principile liberale nu mai sunt respectate; dovada, intreg circul din ultimile 4 saptamani. Sa incercam sa nu ne mai amenintam si mai bine sa punem osul la treaba, pentru ca de vorbe-n vant sunt satuli cetatenii.”

Cert este că scandalul nu se va opri până ce nu se vor organiza alegeri pentru un nou birou după cum prevede statutul partidului.

{AG}PNLPH{/AG}