Scandaluri de Paşte în cartierele Ploieştiului – Mimiu şi Transilvaniei

Daniel Dimache -

Scandaluri de Paşte în cartierele Ploieştiului – Mimiu şi Transilvaniei

Astăzi, în jurul orei 12:20, IJP Prahova a fost sesizat cu privire la faptul că, pe strada Transilvaniei din municipiu, are loc un conflict între mai multe persoane.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că, pe fondul unor discuții purtate în contradictoriu și a consumului de alcool, între 4 membri ai unei familii, cu locuințe vecine, a intervenit un conflict verbal.

Polițiștii au intervenit cu promptitudine și au aplanat în scurt timp conflictul.

La finalizarea cercetărilor, două persoane au fost sancționate contravențional pentru încălcarea prevederilor ordonanței militare nr 3 și a Legii 61/1991, cu amendă in valoare de 21.000 de lei fiecare.

Zona a fost monitorizata în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

Şi în această seară, în jurul orei 21:30, Poliţia a fost sesizată despre faptul că, pe Strada Brădetului din Cartierul Mimiu, are loc un conflict între mai multe persoane.

La fata locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, echipe ale Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi, aceștia intervenind pentru aplanarea conflictului.

„Urmeaza a se stabili contextul și persoanele implicate în acest eveniment, urmând a fi dispuse măsuri legale. Din datele existente la acest moment, conflictul a fost unul spontan, declanșat pe fondul consumului de alcool”, a informat IJP Prahova.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)