Scapă de caniculă şi delectează-te cu bunătăţi la târgul de la Sinaia

Redactia -

Scapă de caniculă şi delectează-te cu bunătăţi la târgul de la Sinaia

Comunicat de presă

Pentru ca in week-end meteorologii anunta canicula, cea mai potrivita evadare este la munte, la Sinaia, unde va puteti racori cu temeperaturi de doar 29 de grade Celsius si regala cu preparatele naturale din Targul cu Bunatati.

De vineri pana duminica producatorii tradiotionali va vor intampina si imbia cu preparate sanatoase, naturale si cu gustul pe care ni-l amintim din copilarie, pe care cu greu il mai descoperim in produsele pe care le cumparam.

Va asteptam in centru, pe pasajul pietonal cu branzeturi brasovene si nasaudene, din care va va fi imposibil sa nu va alegeti cel putin un sortiment, cu preparate din carne afumate si uscate, ca pentru zilele toride, de pe Dealul Cohalmului, de la Rupea si cu legume proaspete pentru o salata romaneasca ca la Bucsani de Dambovita.

La capitolul dulciuri suntem pregatiti cu prajituri de casa maramuresene, cu prajituri cu mascarpone, ciocolata si fructe de padure, ciocolata de casa, serbeturi si dulceturi, din acealea care se serveau pe timpuri din chesea, langa un pahar cu apa rece.

Mai gasiti la noi ceaiuri si tincturi, miere si preparate din miere dar si vinuri de la Mizil.

Si ca sa va incantati ochii si mintea, veti gasi in targ si cativa mesteri populari si artisti handmade in stadurile carora veti descoperi de fapt, in afara de minunatele lucrari de tapiserie sau bijuterii, pasiunea cu care vorbesc despre ele si cu care sunt lucrate, iar pentru pasionatii de terapii cu pietre semipretioase si cristale este pregatit un stand specializat.

ă