Schimburi dure de replici la nivelul Consiliului Judeţean. PNL: „De ce ne minți domnule președinte al PSD Prahova? Rușine!”

Redactia -

Schimburi dure de replici la nivelul Consiliului Judeţean. PNL: „De ce ne minți domnule președinte al PSD Prahova? Rușine!”

COMUNICAT DE PRESĂ

 

De ce ne minți domnule președinte al PSD Prahova? Rușine!

 

Într-o încercare disperată de a comuta atenția oamenilor de la grozăvia asfaltărilor electorale pe ploaie, lapoviță și la temperaturi sub zero grade, președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, temporar președinte al Consiliului Județean cu sprijinul ALDE, a transmis presei un drept la replică la comunicatul transmis ieri de grupul consilierilor județeni ai PNL Prahova. În stilul caracteristic al partidului pe care îl conduce, Toader nu a trimis acest drept la replică din partea partidului pe care îl conduce, ci încearcă să târască în această morfoleală electorală instituția publică, doar-doar oamenii se vor lăsa impresionați de greutatea ei.

Poate nu am fi reacționat atât de vehement dacă președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, nu ar fi forțat angajații din subordine să însoțească cu poze mincinoase textul comunicatului prin care încearcă să se disculpe pentru asfaltările electorale. În încercarea de a drege marea gafă (ca să nu spunem ilegalitatea) făcută prin operațiunea ”asfaltări contra voturi”, temporarul Toader i-a pus pe angajații consiliului să însoțească textul cu fotografii realizate, vă rugăm să rețineți, în luna aprilie 2016. O dovadă mai bună a disprețului și aroganței cu care PSD-ALDE au condus Prahova în ultimii ani, nici că se putea. Atașăm dovada.

De ce credem noi că a făcut acest lucru? Simplu: în primul rând ca să inducă ideea că rasoleala electorală care se întâmplă acum pe banii prahovenilor este de fapt o treabă serioasă, făcută în condiții meteo și tehnice de înaltă calitate.

În al doilea rând pentru că, pur și simplu, nu au putut să facă o fotografie cât de cât avantajoasă a dezastrului care se întâmplă acum pe drumurile județene pe banii luați din buzunarul fiecărui prahovean! 

Îl ajutăm noi cu un nou set de fotografii (vezi foto atașate) și cu un mesaj simplu: vremea minciunii a trecut. Adevărul, ca uleiul, mereu iese la iveală, așa că pregătiți-vă să dați socoteală! Contați pe noi: nu vă mai lăsăm să cheltuiți în bătaie de joc banii publici.

Prahovenilor le transmitem pe această cale un mesaj simplu: haideți la vot! Pe 11 decembrie minciuna, hoția, corupția și PSD-ul pică! Îi așteptăm la vot ca împreună să sancționăm batjocura la care ne-au supus PSD și ALDE pe fiecare dintre noi în ultimii ani.

Grupul consilierilor județeni PNL