Şcoala siguranţei „Tedi” la Câmpina

Mihai Ciobanu -

Şcoala siguranţei „Tedi” la Câmpina

Astăzi, 10 mai, poliţiştii de prevenire și de proximitate au desfășurat activități educative în cadrul Școlii Gimnaziale ”Bogdan Petriceicu Hașdeu” din municipiul Câmpina. Acțiunea este subscrisă proiectului național ”Școala siguranței Tedi”.

Activitățile din cadrul proiectului național ”Școala siguranței Tedi” continuă în județul Prahova. Astăzi, 10 mai, polițiștii de prevenire din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, împreună cu polițiști de proximitate din Câmpina, au fost prezenți în mijlocul copiilor pentru a le preda ”ora de siguranță”.

Micuții, elevi în clasa I în Școala Gimnazială ”Bogdan Petriceicu Hașdeu” din municipiul Câmpina, au avut de învățat lecții practice despre cum să își petreacă timpul în deplină siguranță la școală, la joacă, acasă sau chiar pe internet.

Polițiștilor nu le-a fost ușor să-și adapteze discursul vârstei participanților, dar au certitudinea că le-au o surpriză plăcută copiilor și, mai mult de atat, că lecția de azi le va fi de mare folos pe viitor.