Gazeta de Prahova

Şcolile şi grădiniţele din Păuleşti, pregătite pentru deschiderea noului an şcolar

Life

Daniel Dimache

Noul an şcolar va debuta în condiţii foarte bune în comuna Păuleşti. În perioada vacanţei de vară, administraţia locală, în colaborare cu conducerea unităţilor de învăţământ, a efectuat toate lucrările necesare pentru ca atât şcolile cât şi grădiniţele să-i primească pe elevi şi preşcolari, în data de 11 septembrie, în cele mai bune condiţii.       

S-au efectuat lucrări de reparaţii, zugrăveli şi igienizări, precum şi o curăţenie generală, astfel încât prima zi de şcoală să fie cu adevărat o sărbătoare.          

Sandu Tudor, primarul comunei Păuleşti: „Una dintre preocupările noastre, pe durata vacanţei de vară, a fost aceea de a efectua lucrărilor de reparaţii şi igienizări la toate unităţile de învăţământ de pe raza localităţii, fie că vorbim despre şcoli, fie de grădiniţe. Cum mai e puţin până când clopoţelul va suna începutul anului şcolar 2018-2019 ţin să le urez tuturor elevilor din localitate, dar şi preşcolarilor care păşesc pentru prima dată în sălile grădiniţelor mult succes în anul şcolar care începe, să aibă putere de muncă iar, la final, să-şi bucure părinţii cu rezultatele bune şi foarte bune pe care le vor obţine. Pe profesori ţin să-i asigur de sprijinul pe care administraţia locală îl acordă şcolii şi dascălilor. Mult succes!”   

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline