Şcolile şi grădiniţele din Păuleşti sunt pregătite pentru începerea noului an şcolar

Redactia -

Şcolile şi grădiniţele din Păuleşti sunt pregătite pentru începerea noului an şcolar

Noul an şcolar va debuta în condiţii foarte bune la Păuleşti. Pe timpul vacanţei de vară, administraţia locală, în colaborare cu conducerea unităţilor de învăţământ, a efectuat toate lucrările necesare pentru ca atât şcolile cât şi grădiniţele să-i primească pe elevi şi preşcolari, în data de 11 septembrie, în cele mai bune condiţii.       

S-au efectuat lucrări de reparaţii, zugrăveli şi igienizări, precum şi o curăţenie generală, astfel încât prima zi de şcoală să fie cu adevărat o sărbătoare.          

Sandu Tudor, primarul comunei Păuleşti: „Una dintre preocupările noastre, pe durata vacanţei de vară, a fost aceea de a efectua lucrărilor de reparaţii şi igienizări la toate unităţile de învăţământ de pe raza localităţii, fie că vorbim despre şcoli, fie de grădiniţe. Cum mai e puţin până când clopoţelul va suna începutul anului şcolar 2017-2018 ţin să le urez tuturor elevilor din localitate, dar şi preşcolarilor care păşesc pentru prima dată în sălile grădiniţelor mult succes în anul şcolar care începe, să aibă putere de muncă iar, la final, să-şi bucure părinţii cu rezultatele bune şi foarte bune pe care le vor obţine. Mult succes!”