Scorţeni. Un bărbat a murit carbonizat într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa

Redactia -

Scorţeni. Un bărbat a murit carbonizat într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa

Intervenție în cazul unui incendiu produs în această dimineață la o casă situată în localitatea Scorțeni.  Au intervenit pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Băicoi cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD și, ulterior, pentru gestionarea operativă a evenimentului au fost mobilizate și 2 autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpina.

La fața locului, echipajele de intervenție au constatat faptul că incendiul se manifestă generalizat la o locuință, pe o suprafață de aproximativ 80 mp și la o a doua locuință, pe o suprafață de aproximativ 30 mp.

Deoarece existau informații cu privire la faptul că o persoană fusese surprinsă de incediu, a fost constituită o echipă pentru căutarea posibilei victime. Din nefericire, a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 79 ani.

La finalul intrevenției, pompierii au stabilit faptul că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza coșului de fum neprotejat termic față de materiale combustibile din preajmă.