Scrisoarea cititorului:”Domnule primar Gheorghe Richea, mai ieşiţi pe teren să vedeţi ce se întâmplă în centrul oraşului Breaza!”

Redactia -

Scrisoarea cititorului:”Domnule primar Gheorghe Richea, mai ieşiţi pe teren să vedeţi ce se întâmplă în centrul oraşului Breaza!”

Am primit pe adresa redacţiei un mesaj din partea unui locuitor din oraşul Breaza extrem de nemulţumit de faptul că, de aproape cinci zile, potrivit propriilor declaraţii, dintr-o conductă spartă din centrul oraşului curge încontinuu apa fără ca administraţiei locale să îi pese. Iată ce ne scrie cetăţeanul: „Vreau să sesizez o gravă problemă care persistă de aproape cinci zile. În centrul oraşului, pe strada principală – 23 August – s-a spart o conductă, apa practic inundând întreaga zonă fără ca primăriei să îi pese. Primarul este de negăsit. Am încercat atât eu cât şi vecinii mei să semnalăm această problemă la numărul de telefon al Primăriei Breaza însă nu ne răspunde nimeni! Nu este normal aşa ceva, cine plăteşte pentru apa care curge pe strada? Noi, cetăţenii, nu-i aşa? Domnule primar Richea, mai ieşiţi pe teren ca să vedeţi ce se întâmplă în centrul oraşului Breaza. Oamenii nu l-au mai ales pe fostul primar Bălăşescu tocmai din cauza problemelor legate de reţelele de utilităţi din oraş şi dumneavoastră ce faceţi? Repetaţi aceeaşi greşeală. Nu doream ca acest lucru să ajungă în presă, voiam să vi-l comunic personal dumneavoastră sau cuiva din primărie, dar nu am avut cui. Sper ca acum să vă sesizaţi şi să rezolvaţi problema! Vă dau şi locaţia avariei: pe strada 23 August, în zona nr.127.”

Foto de arhivă, cu caracter ilustrativ