Şedinţă pentru aprobarea bugetul Ploieştiului pentru 2016.Vezi lista completă a proiectelor

Redactia -

Şedinţă pentru aprobarea bugetul Ploieştiului pentru 2016.Vezi lista completă a proiectelor

Viceprimarul cu atribuţii de primar al Municipiului Ploieşti dispune:

Articol unic – Convocarea Consiliului Local al Municipiului Ploieşti în şedinţă extraordinară în data de 1 februarie 2016, începând cu ora 1400 la sala de şedinţe de 200 de locuri din cadrul Palatului Administrativ, etajul I, cu următorul proiect al ordinii de zi:

 

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2016 și estimări pe anii 2017-2019 al Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Ploiești – inițiat de viceprimar cu atribuții de primar Cristian Mihai Ganea și de consilierii Alexandru Paul Palaș, Sanda Dragulea, Radu Mateescu, Constantin Popa, Gheorghe Popa, Răzvan Ursu și Geta Șerban.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Poliției Locale a municipiului Ploiești pe anul 2016 și estimări pe anii 2017-2019 – inițiat de viceprimar cu atribuții de primar Cristian Mihai Ganea și de consilierii Alexandru Paul Palaș, Sanda Dragulea, Radu Mateescu, Constantin Popa, Gheorghe Popa, Răzvan Ursu și Geta Șerban.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2016 și estimări pe anii 2017-2019 al Casei de Cultura a municipiului Ploiești ”I. L. Caragiale” – inițiat de viceprimar cu atribuții de primar Cristian Mihai Ganea și de consilierii Alexandru Paul Palaș, Sanda Dragulea, Radu Mateescu, Constantin Popa, Gheorghe Popa, Răzvan Ursu și Geta Șerban.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Teatrului “Toma Caragiu” Ploiești pe anul 2016 și estimări pe anii 2017-2019 – inițiat de viceprimar cu atribuții de primar Cristian Mihai Ganea și de consilierii Alexandru Paul Palaș, Sanda Dragulea, Radu Mateescu, Constantin Popa, Gheorghe Popa, Răzvan Ursu și Geta Șerban.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2016 și estimări pe anii 2017-2019 al Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploiești – inițiat de viceprimar cu atribuții de primar Cristian Mihai Ganea și de consilierii Alexandru Paul Palaș, Sanda Dragulea, Radu Mateescu, Constantin Popa, Gheorghe Popa, Răzvan Ursu și Geta Șerban.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Administrației Parcului Memorial “Constantin Stere” Ploiești pe anul 2016 și estimări pe anii 2017-2019 – inițiat de viceprimar cu atribuții de primar Cristian Mihai Ganea și de consilierii Alexandru Paul Palaș, Sanda Dragulea, Radu Mateescu, Constantin Popa, Gheorghe Popa, Răzvan Ursu și Geta Șerban.
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2016 și estimări pe anii 2017-2019 al Clubului Sportiv Municipal Ploiești – inițiat de viceprimar cu atribuții de primar Cristian Mihai Ganea și de consilierii Alexandru Paul Palaș, Sanda Dragulea, Radu Mateescu, Constantin Popa, Gheorghe Popa, Răzvan Ursu și Geta Șerban.
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Ploiești pe anul 2016 și estimări pe anii 2017-2019 – inițiat de viceprimar cu atribuții de primar Cristian Mihai Ganea și de consilierii Alexandru Paul Palaș, Sanda Dragulea, Radu Mateescu, Constantin Popa, Gheorghe Popa, Răzvan Ursu și Geta Șerban.
 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului de Pediatrie Ploiești pe anul 2016 și estimări pe anii 2017-2019 – inițiat de viceprimar cu atribuții de primar Cristian Mihai Ganea și de consilierii Alexandru Paul Palaș, Sanda Dragulea, Radu Mateescu, Constantin Popa, Gheorghe Popa, Răzvan Ursu și Geta Șerban.
 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2016 și estimări pe anii 2017-2019 al Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești – inițiat de viceprimar cu atribuții de primar Cristian Mihai Ganea și de consilierii Alexandru Paul Palaș, Sanda Dragulea, Radu Mateescu, Constantin Popa, Gheorghe Popa, Răzvan Ursu și Geta Șerban.
 11. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2016 și estimări pe anii 2017-2019 al Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești – inițiat de viceprimar cu atribuții de primar Cristian Mihai Ganea și de consilierii Alexandru Paul Palaș, Sanda Dragulea, Radu Mateescu, Constantin Popa, Gheorghe Popa, Răzvan Ursu și Geta Șerban.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetelor de cheltuieli având ca sursă de finanțare bugetul local și a bugetelor activității finanțate integral sau parțial din venituri proprii ale instituțiilor de învățământ preuniversitar de stat și al Centrului Creșe pe anul 2016 și estimări pe anii 2017-2019 – inițiat de viceprimar cu atribuții de primar Cristian Mihai Ganea și de consilierii Alexandru Paul Palaș, Sanda Dragulea, Radu Mateescu, Constantin Popa, Gheorghe Popa, Răzvan Ursu și Geta Șerban.
 13. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2016 și estimări pentru anii 2017-2018 al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești – inițiat de viceprimar cu atribuții de primar Cristian Mihai Ganea și de consilierii Alexandru Paul Palaș, Sanda Dragulea, Constantin Popa, Radu Mateescu, Gheorghe Popa, Geta Șerban și Răzvan Ursu.
 14. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2016 al S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești și estimări pentru anii 2017 – 2018 – inițiat de viceprimar cu atribuții de primar Cristian Mihai Ganea și de consilierii Alexandru Paul Palaș, Sanda Dragulea, Constantin Popa, Radu Mateescu, Gheorghe Popa, Geta Șerban și Răzvan Ursu.
 15. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2016 și estimări pentru anii 2017 – 2018 ale S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. – inițiat de viceprimar cu atribuții de primar Cristian Mihai Ganea și de consilierii Alexandru Paul Palaș, Sanda Dragulea, Constantin Popa, Radu Mateescu, Gheorghe Popa, Geta Șerban și Răzvan Ursu.
 16. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Ploiești pe anul 2016 și estimări pe anii 2017-2019 – inițiat de viceprimar cu atribuții de primar Cristian Mihai Ganea și de consilierii Alexandru Paul Palaș, Sanda Dragulea, Radu Mateescu, Constantin Popa, Gheorghe Popa, Răzvan Ursu și Geta Șerban.
 17. Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării execuției unor obiective de investiții din municipiul Ploiești până la contractarea unui împrumut – inițiat de viceprimar cu atribuții de primar Cristian Mihai Ganea.